малък готвач
Начало |
малък готвач |
Палави хапки
Палави хапки
С помощта на чаша (с по-остри ръбове) правим формички – кръгчета от филиите хляб. Нареждаме ги в чиния. Върху тях последователно подреждаме – салам, кашкавал и магданоз (за повече цвят можем да сложим и парченца червени чушки или домат ). Накрая, за да получим истински френски палави хапки, забождаме на всяка по една клечка за зъби .
Весело готвене и дано мама се изненада от тази страхотна рецепта!!!
Ники , 14 г.,
Публикувано на 30.11.2008
мама определено ще ги хареса познавам я мн добре
Диана Кръстева, 12 г.,
Публикувано на 26.12.2009
интерестно е
Ирина , 11 г.,
Публикувано на 09.03.2010
не ми харесва магданоз
Яна , 9 г.,
Публикувано на 05.08.2010
наистина палави, но мразя магданоз