покани

Начало | покани | Отново е време за Фамилатлон – празникът на семейството, спорта и здравословния начин на живот

Отново е време за Фамилатлон – празникът на семейството, спорта и здравословния начин на живот

Аз детето | 2022-08-23

Отново е време за Фамилатлон – празникът на семейството, спорта и здравословния начин на живот

Да се отправиш на велопоход или да рисуваш и да учиш китайски? А защо да не управляваш свой робот или да поиграеш хокей с истински стик? Каквото и да избереш – забавлението е гарантирано на празника на семейството, спорта и здравословния начин на живот Фамилатлон.

На 3 септември, в рамките на Sofia Summer Fest, зад Музея „Земята и хората“, ще има много смях, емоции и вълнуващи срещи. Деца и родители заедно ще участват в различни творчески работилници, спортни предизвикателства и развиващи занимания. За 14-та поредна година Фамилатлон ще обедини знанието, спорта, експериментаторския дух и здравословния живот в един специален ден за цялото семейство.

От 10:00 часа в съботния ден посетителите на Фамилатлон 2022 ще могат да се срещнат с десетки организации, които ще споделят своя опит чрез игри, предизвикателства и разнообразни активности. Всяко семейство ще изпробва нови активности и ще подреди своя програма за един незабравим ден.

Най-малките вело любители на възраст от 2 до 6 години ще получат възможност да се включат в „Малък велопоход“ със специални награди.

Голямата сцена на Sofia Summer Fest ще посрещне талантливи малки и пораснали деца, които ще огласят парка с ангелски гласове, ще приковат вниманието ни с актьорски талант и ще ни изненадват. Всяко дете ще си тръгне от събитието с малък подарък, а всеки родител с куп приятни емоции и удовлетворението за качествено прекарано време с децата си.

Фамилатлон 2022 се организира от Академия за родители и Асоциация „Родители“ в партньорство със Sofia Summer Fest. Събитието е част от културния календар, раздел „Лятна програма“ на Столична Община.

Входът за Фамилатлон е безплатен за всички посетители.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град