спорт

Начало | спорт | Открит урок по гимнастика с Йордан Йовчев

Открит урок по гимнастика с Йордан Йовчев

Аз детето | 2013-06-14

Открит урок по гимнастика с Йордан Йовчев

За осма поредна година на 23 юни 2013 г. кметът на София Йорданка Фандъкова, най-изявените български спортисти, музикални звезди и Нестле България ще поведат хиляди столичани на пешеходен и вело поход от НДК до Южния парк под мотото „Живей активно!“. Мащабната инициатива за популяризиране на балансираното хранене и активния начин на живот се организира от Нестле България и по традиция се провежда под патронажа на Столична община и лично на кмета на София.

Тази година „Живей активно!“ е посветена на международния ден на Олимпийските игри и ще подари на феновете на активния начин на живот няколко незабравими дни с любимите им спортове.

На 16 юни 2013 г. от 10:30 часа феновете на инициативата ще се подготвят за голямото събитие с открит урок по гимнастика за деца, който ще се проведе в обновената зала „Раковски“. Легендарният Йордан Йовчев лично ще въведе всички деца в основите на спортната гимнастика и ще им разкрие тънкостите на световния спорт.
Седмица по-късно, на 23 юни, най-големите български спортисти и музикални звезди ще дадат началото на грандиозното събитие „Живей активно!“. Те ще поведат хиляди фенове на активния начин на живот към Южния парк, където ги очакват много спортни игри и незабравими емоции.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град