любопитно

Начало | любопитно | Още нови детски книжки

Още нови детски книжки

Аз детето | 2007-09-27

Необикновена книга за принцеси
Здравей, принцесо!    
В тази възхитителна книга ще откриеш по-различен – забавен и съвременен – образ на любимите ти принцеси Пепеляшка, Снежанка, Бел, Аврора, Ариел и Ясмина. Ще разбереш още как да организираш свое незабравимо парти за принцеси. Ще научиш как да приготвиш и поднесеш изкусителни ястия. Най-невероятното е, че ще можеш да се наслаждаваш на  прекрасните стихове на принцесите, които всяка от тях сътвори специално за тази необикновена книга. Всичко това е съпътствано от чудни илюстрации. Предстоят ти незабравими весели часове заедно с шестте чаровни принцеси.

Ариел и Зипи
Ариел тъкмо е открила красива огърлица за сестра си Алана, когато млад делфин профучава през водата и се блъска в нея. Русалката много се ядосва, но щом забелязва колко се натъжава делфинът, веднага му прощава. А той се оказва незаменим помощник, когато Ариел решава да организира търсене на съкровище по случай рождения ден на Алана.


Новите приятели на Бел

Един следобед кученцето Бони идва на гости на Бел и Щърбинко. Двамата го гощават с домашно приготвени бисквити и ласкаво го прегръщат. На другия ден кученцето се връща заедно с няколко свои приятели. Дните минават, а Бони води все повече кученца в замъка. Бел си дава сметка, че не могат да се справят с приготвянето на лакомства за многобройните им нови приятели. Трябва да измислят друг начин да ги зарадват.


Джак Спароу 7: Градът на златото
Джак и екипажът му отново пристигат в Ню Орлиънс – този път, за да издирят Арабела, помощник-капитан на „Раковина“. Но намират сребърен град, където се разпорежда прословутата Мадам Минюи, подпомагана от пирати полицаи. Дали Джак и приятелите му ще успеят да си върнат Арабела? Ще надделеят ли над Мадам Минюи и свирепите злодеи, съюзили се с магьосницата, от която всички се страхуват? И най-важното, ще останат ли младите мореплаватели верни на могъщата „Раковина“?

Дневник 2007-2008
Не е страшно да тръгнеш отново на училище. От септември до август бъди седмица след седмица с ДНЕВНИК УИЧ! Превърни годината във вълнуваща изненада! Заедно с Уил, Ирма, Тарани, Корнелия и Хей Лин не пропускай да си запишеш:
- Най-сладките моменти
- Най-ценните мисли
- Най-скъпите тайни
В дневника ще откриеш още...
- Своите силни и слаби страни според зодията
- Любопитни игри и рецепти
- Страхотни тестове
- Вълшебни поверия и легенди

Огромните океани


11: Разчитай на мен
Вещите на приятелите
трябва да пазим добре,
че ако загубим или счупим нещо,
ще страдаме като нашето мече.

12: Браво на отбора!
Когато имаш работа,
с приятелите свои
я свърши в екип.
Като игра ще мине в миг!

 

 

 

 

 



Коментари
1 коментар

Ели Хараланова, 8 г.,

Публикувано на 12.06.2009

Книжката Ариел и Зипи е много хубава и картинката е хубава!!!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град