Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Новият сезон на „Малки Титани: В готовност!“ ще започне със специален епизод от две части

Новият сезон на „Малки Титани: В готовност!“ ще започне със специален епизод от две части

Аз детето | 2021-11-01

Новият сезон на „Малки Титани: В готовност!“ ще започне със специален епизод от две части

Новият сезон ще започне със специален епизод от две части, в който малките супергерои ще се бият... в танцова битка. Очаква ги забавен турнир срещу Лигата на справедливостта. Малките Титани ще бъдат в компанията не само на Батман, Жената чудо и Светкавицата, но и на врагове от H.I.V.E. 5.

Cartoon Network ни кани и на тематичен маратон, който ще започне с пълнометражния филм „Малки титани: В готовност срещу Малките титани“. Този път нашата група герои ще се изправи срещу най-малко очакваните си противници: друга версия на тях самите. Оказва се, че паралелни светове са били посещавани от враговете им. Малките Титани от поредицата от 2003 г. намират своя път към света на „Малки Титани: В готовност!“. Въпреки че трудно се разбират помежду си, двете групи трябва да обединят сили, за да победят противниците си.

В премиерните епизоди героите също ще посетят космоса, където ги очакват DC Super Hero Girls.

Новият сезон от поредицата „Малки Титани: В готовност!“ започва днес – 1 ноември. Като новите епизоди ще се излъчват до 6 ноември от 14:55 ч. по Cartoon Network. А след това забавленията продължават с „Малки титани: В готовност за превземане на ефира!“ – всеки уикенд от 09.55ч.



Коментари
1 коментар

Илиян Георгиев, 10 г.,

Публикувано на 02.11.2021

Супер :) Благодаря за информацията! Вие сте супер! :)

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град