интересно

Начало | интересно | Нов детски център в София

Нов детски център в София

Аз детето | 2007-12-08

Дни преди Коледа, на 10 декември, в центъра на столицата отваря врати най-новият клуб за почасови занимания с деца “Забавления с Nesquik Plus”. На 300 кв. м от територията на бившето кино Мултиплекс са разположени пързалки, лабиринти, катераческа стена, джаги и други атракциони, както и зона за тихи игри, кафе бар с огромен плазмен телевизор и магазинче за лицензирани стоки с герои на Дисни.

Домакин на парти-центъра ще бъде любимецът на децата заекът Куики. Той ще бъде и главен герой в детските партита по повод рождените дни на малчуганите. Всеки рожденик освен многото игри, забавления и усмивки ще получава и личен подарък от домакина.

През първата седмица от откриването си, между 10 и 16 декември 2007, парти-клубът ще работи безплатно за всички малчугани. В навечерието на коледните празници, на 22 и 23 декември, са подготвени шумни коледни купони. Театралните спектакли“Снежни приключения”и “Коледа идва”, уникално куклено шоу, танци, музика и лакомства са само малка част от предколедните изненади за децата.

Цената за един час престой ще бъде 5 лв, като 20 % отстъпка ще ползват децата на студенти, както и деца, доведени от татковци. “При нас бащите са на почит, защото смятаме, че те не по-зле от майките могат да се справят със забавлението на малките” – казват собствениците на центъра.

ВИП карти ще дават право на неограничен брой посещения с включена в цената топла шоколадова напитка.

Центърът предвижда в най-скоро време много благотворителни инициативи, конкурси и гостувания на актьори-звезди.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град