новини детски

Начало | новини детски | Нов детски комплекс откриха в София

Нов детски комплекс откриха в София

Аз детето | 2008-11-27

Нов детски комплекс откриха в София

С шумно парти за децата вчера беше отбелязано откриването на магазините, събрали всичко за децата под един покрив. Манекени, архитекти, художници бяха само част от превъплъщенията на учениците от 3А клас на 134 СОУ “Димчо Дебелянов” и първите деца, които дойдоха заедно с родителите си в новия детски комплекс “Халивуд” в сутерена на Централни хали.

Много изненади и игри радваха малките гости. Вкусната торта на петата по ред сладкарница открита в центъра, изчезна за броени минути.

В новия детски комплекс за удобство на родители и деца на едно място могат да бъдат открити богат избор от маркови детски дрехи и обувки, книжарница, детски фризьорски салон, лакомства в детската сладкарница, аудио и видео продукти за деца, видео игри и плейстейшъни, огромно разнообразие от играчки, карнавални и парти аксесоари.

В центъра ще се организират и различни образователни и развлекателни събития, които да дадат възможност за повече общуване между деца и родители и да помогнат за разкриване на истинските таланти на всяко дете.



Коментари
4 коментара

rozalina stoieva, 12 г.,

Публикувано на 27.11.2008

qkakoe

dejn gergiev, 10 г.,

Публикувано на 01.12.2008

sraxotno

Димка Маджарова, 6 г.,

Публикувано на 01.12.2008

да наистина е добро

дани станчева, 10 г.,

Публикувано на 01.12.2008

ами малко е тъпичко защото аз съм пробвала и го изпращат на имейла на майка ти

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град