интересно

Начало | интересно | Номера през междучасието

Номера през междучасието

Славина Пенева | 2013-09-05

В нашето основно училище ,,Св. св. Кирил и Методий'' е много забавно особено в междучасията... Нашият клас сме един от най-примерните, според учителите, но въобще не е така! Ще разкажа една много интересна и малко смешна случка от междучасието и часа по математика!

Преди часа по математика да започне ние направихме номер на госпожата, защото беше нова и не я харесвахме... Разделихме се на две групи, ние сме 25 деца. Едната групичка гледаха да отвлекат вниманието на учителите, който бяха дрижурни в междучасията, а другата да измислят и да направят номера! Аз участвах в тези, който трябваше да измислят номера. Другата групичка започна да говори с господина в коридора, но нещо не се получи и трябваше да измислят нещо, за да може ние да направим номера! Взеха пожарогасителя и господина започна да ги гони из коридорите.

През това време ние забихме под стола на учителката кабърчета. Господина хвана другата групичка и малко им се скара а те казаха, че просто показвали как трябвало да се постъпва при пожар и правили тренировка! Часът започва и госпожата влиза, казва ни "добър ден" и започнахме часа. Написа новото заглавие на урока и седна на стола с изпищяване. Попита ни няколко пъти кой е отговорен за това, но никой не си признаваше.... За наказание ни държа цял час прави и ни изпитваше за неща, който бяхме забравили!

Следващото междучасие госпожата, директорката и класната ни идват, стигат до съседната стая, а през това време ние бутаме вратата.... Така ни се скараха, че няма как... От тогава прякора ни на нашия клас се промени вече не бяхме ,,Най-примерния клас'.

Участва в конкурса „Моят най-хубав спомен от училище“.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град