Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Най-могъщият отмъстител на Марвел влиза в епичен сблъсък в новия трейлър на „Капитан Марвел“

Най-могъщият отмъстител на Марвел влиза в епичен сблъсък в новия трейлър на „Капитан Марвел“

Аз детето | 2018-12-04

Най-могъщият отмъстител на Марвел влиза в епичен сблъсък в новия трейлър на „Капитан Марвел“

На 8 март 2019 г. един от най-могъщите образи от пантеона на Марвел ще превземе киноекраните в зрелищното приключение „Капитан Марвел“. Карол Данвърс, която се превръща в Капитан Марвел, се появява за първи път на страниците на комиксите на Рой Томас и Джийн Колан през 1968 г. и с развитието си бързо превзема сърцата на феновете, които я определят като най-известния и значим женски герой на Марвел и се счита от мнозина за най-силният Отмъстител. Тя ще изиграе изключително важна роля за разрешаването на трагичните събития от финала на „Отмъстителите: Война без край“, при които Танос причини смъртта на половината от живите същества във Вселената, включително и на голяма част от Отмъстителите.

Новият трейлър за Капитан Марвел разкрива любопитни подробности за сюжета и личната история на Карол Данвърс, която се оказва единствената защита на Земята срещу страховита извънземна заплаха, и предлага поглед към нови забележителни светове и герои от вселената на Марвел, загатвайки за един от най-интересните сблъсъци във филмовата им вселена до момента. Действието на „Капитан Марвел“ ни връща обратно в 90-те години на XX в. – период, който досега не е изследван във филмовата вселена на Марвел. В центъра на историята е Карол Данвърс – пилот от Земята, която придобива могъщи сили. Част от ДНК-то на Данвърс принадлежи на извънземната раса крий. Когато за първи път виждаме героинята, тя живее на планетата на крий Хала, където е част от елитен отряд космически полицаи, наречени Старфорс. Когато Данвърс се завръща на Земята, тя е преследвана от множество въпроси за своето минало и същевременно се оказва единственият шанс на хората срещу расата на променящите формата си скръл, предвождани от злия Талос.

„Капитан Марвел“ взривява кината на 8 март на 3D, IMAX 3D и 4DX.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град