Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Концерти, семейни филми и много коледно настроение – в ефира на Bulgaria ON AIR през празничните дни

Концерти, семейни филми и много коледно настроение – в ефира на Bulgaria ON AIR през празничните дни

Аз детето | 2018-12-19

Концерти, семейни филми и много коледно настроение – в ефира на Bulgaria ON AIR през празничните дни

Богата и разнообразна програма, с много музика и забавни филми, е подготвила Bulgaria ON AIR за зрителите по време на коледните и новогодишни празници. Коледното настроение завладява ефира на политематичната телевизия още на 22 декември с романтичната комедия „Коледен сняг“. Тя разказва историята на младата Катлин, която отказва да празнува Рождество Христово, защото го свързва единствено с деня, в който баща ѝ напуска нея и майка ѝ. Но тази Коледа се оказва по-различна, защото я среща със специален човек, който преобръща живота ѝ. Романтичният игрален филм ще се излъчи на 22 декември от 23:00 часа.

В навечерието на най-светлия християнски празник Рождество Христово, на 23 декември, от 23:00 часа, Bulgaria ON AIR ще предложи на зрителите си и още една качествена филмова продукция, която показва, че семейството е най-силно, когато е заедно – „Коледна приказка“. Бъдни вечер пък е запазена за концерта на дует „Ритон“, който ще се излъчи от 20.30 часа. Забавната комедия „К-9 Коледа“ ще събере цялото семейство пред екраните, за да покаже как едно куче осуетява банков обир и спасява Коледата на десетки хора в нужда. Тя ще се излъчи на 24 декември от 23:15 часа.

Празничното настроение в ефира на Bulgaria ON AIR ще продължи и на 25 декември, когато от 20:30 часа зрителите ще могат да се насладят на юбилейния концерт на един от най-обичаните български изпълнители – Веселин Маринов. Веднага след музикалния спектакъл политематичната телевизия ще излъчи игралния филм, носител на редица международни филмови награди – „Легендата за Михаел Колхаас“. На 26 декември, от 20:30 часа, зрителите ще могат да се насладят на семейната комедия „Коледна размяна“, в която дни преди Коледа адвокатът Мич магически разменя тялото си с това на 11-годишния си син Роби.

Освен забавление, Bulgaria ON AIR е подготвила и специално журналистическо съдържание, което да покаже в ретроспекция изминалата година. В обзорното издание на предаването „Директно“ – „2018-та Директно“, водещият Димитър Абрашев ще припомни на зрителите най-интересните репортажи и срещи в студиото на предаването през изминалата година. Специалното издание ще започне в 17:30 часа на 31 декември и ще продължи до 18:30 часа, когато ще започне и последната за годината централна емисия новини на Bulgaria ON AIR. Веднага след Новините ON AIR, от 19:30 часа, журналистът Миглена Георгиева ще припомни на зрителите кои бяха най-важните събития през изминалите 365 дни в специалното издание „Годината ON AIR“

В първите минути на 2019 година, политематичната телевизия ще зарадва своите зрители с концерт на духови оркестри от цялата страна, а веднага след това в програмата на Bulgaria ON AIR е заложен и още един концерт – този на група „Фактор“.

Празничното настроение в ефира на Bulgaria ON AIR ще продължи и през първия ден на 2019 година. Зрителите на политематичната телевизия ще имат възможност да се насладят на музикалния спектакъл на Рут Колева и Софийската филхармония, който ще се излъчи на 1 януари 2019 година от 22 часа. На сцената с талантливата изпълнителка и музиканти ще се качат някои от най-популярните певци в България – Любо Киров, Рейчъл Роу, Орлин Павлов и Стефан Вълдобрев.

Не пропускайте специалната програма на Bulgaria ON AIR по време на коледните и новогодишните празници!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град