конкурси

Начало | конкурси | Началото на мрака

Началото на мрака

Аз детето | 2007-10-19

Началото на мрака

Семейство Стентън се мести от своето познато и уютно обкръжение в Америка и заминава за непознат град в Англия. Това, което не знаят обаче е, че всъщност имат корени в този град — от преди няколко века. И най-младият син, Уил Стентън (Александър Лудвиг) – който се опитва да се впише в новата обстановка в училище и да заговори момичето, което харесва – е най-неочакваният герой, който ще бъде тласнат в епичната битка между защитниците на светлината и зловещите войни на злото.

Уил открива, че той всъщност е последният от потекло на бойци наречени Старите, които са водени от Меримен (Иън МакШейн) и Мис Грейторн (Франсиз Конрой.) Всеки един от тях взема Уил под опеката си, за да го води в неговото пътешествие като Търсачът, той ще трябва да използва специалната си дарба да открива следи, скрити от разстоянието на времето, за да възстанови равновесието между светлината и мрака.

Началото на мракаКакто Мис Грейторн обяснява на Уил – той е „част от нещо, което го е очаквало през целия му съзнателен живот.” Тя казва „Ние, Старите, служим на Светлината, а Ездачът служи на Мрака. Светлината дава живот, Мракът разрушава. Уил, ти си този, който трябва да възвърне силата на Светлината”. Тя му разкрива, че неговото усещане за  отчуждение примесено с дежа-вю е всъщност част от плана. „Ти си необикновен, Уил, един Стентън, който се е завърнал в родното си място. Седмият син на седмия син”.

Отпътувайки към приключението на своя живот – Уил използва своята дарба, за да пътува назад и напред във времето, да кара различни предмети да летят и да използва свръхестествените си сили в борбата срещу злото, което на Земята се е превъплътило в мистериозния Ездач (Кристофър Еклестън). Докато Ездачът се опитва да овладее света със студ и мрак, Уил се бори със самия себе си и с всички тъмни сили, които са се надигнали срещу него, за да спаси света. Въпреки че се съмнява в себе си и своите възможности, Старите са винаги до него и му вдъхват увереност с думите: „Дори и най-малката светлинка може да пробие в мрака”.

спечели страхотна наградаУчаствай в конкурса на Аз-детето и Александра филмс и спечели страхотна филмова зимна шапка "Началото на мрака" или холдър за ключове.

За да спечелите някоя от страхотните награди трябва просто да се регистрирате в играта и да дадете правилен отговор на въпроса ни. Победителите ще бъдат избрани чрез жребий и обявени тук след 05.11.2007г. Всеки има право да се регистрира САМО ЕДИН ПЪТ в играта. Успех!


Шапка печелят:
Анна Велчева на14г. от София
Георги Момчилов на 12г. от София

Холдър за ключове печелят:
Стоян  Николов на 12г. от Варна
Анета Стоилова на 16г. от софия
Лили Борисова на 12г. от Русе
Иван Шопов на 8г. от Сливен
Иван  Димитров на 11г. от София
Ангелина  Кунева на 9г. от Пловдив
Венцислав Тенев на 13г. от София
Елизабет Цекова на 12г. от ВидинКоментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град