новини детски

Начало | новини детски | На санаториум в Трявна

На санаториум в Трявна

Светослав Бориславов, 9 г., гр. Попово | 2006-07-26

Всяка година през лятото на санаториум в Трявна почиват деца от ДОВДЛРГ – Попово, които имат здравословни проблеми. Тази година те са общо 7 на брой. За един месец престой заминаха 3 деца, а 4 бяха за две седмици и се връщат на 21 юли. Възрастта на децата е 14 – 16 години. Освен че ще почиват в хубава база, на момичетата и момчетата ще им бъдат направени пълни изследвания. Чистият въздух, гористата местност и хубавата природа сигурно ще им помогнат допълнително.

Коментари
3 коментара

Кремена Тенева, 29 г.,

Публикувано на 26.10.2009

здравейте синът ми е на 2г. и 3 месеца и много боледува от ларингит от отит.Все е със сополи,кашля,даже лейхме това лято в болница със салмонела,все нещо му има.Реших да го заведа вече на санаториум,но незнам къде.Моля ви ако някой знае къде да ми пише

Мима Стойчева, 11 г.,

Публикувано на 08.11.2009

там е много хубаво и може да играеш с другите деца

Янита Мавродиева, ,

Публикувано на 22.03.2010

Здравейте! И аз като госпожата по-горе искам да попитам за санаториумите, в които има процедури за ларингит. Синът ми е на 5 год. , но от две годишен прави много често ларингити и то тежки. Всичките лекарства , които пие почти постоянно не дават особено добър резултат и затова се интересувам от процедури в санаториум.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град