любопитно

Начало | любопитно | Моята весела лятна разходка

Моята весела лятна разходка

Илияна Петрова | 2015-08-31

Моята весела лятна разходка

Искам да ви разкажа за моето лятно приключение. В началото на месец юни ходих в зоопарка в София. Видях камили, лъвове, тигри, но най-много ми харесаха белите пирани. Те бяха с големи глави. Попитахме зоологът защо са с такъв размер, а той ни каза, че пираните са неразрешима мистерия.

Също така ходихме в мол „Parаdise“ в София. Гледах 4D кино. Всичко беше като живо. Валеше дъжд, духаше вятър и седалките се движеха. Вечерта се прибрахме в Русе. На следващия ден посетихме изложба на пясъчни фигури. После ме записаха на ваканция в музея, която беше организирана от театър „Камила”. Там играхме с марионетки, като имахме и театрално представление. След една седмица отидохме на море в Албена. Беше много студено и имаше силен вятър. Аз плувах само в басейна, защото морето беше студено и имаше много медузи. Вечер се возихме на влакче до центъра на курорта. Купиха ми кукла-марионетка и ми направиха плитки. Изкарахме си чудесно.

След няколко дни се прибрахме в Русе. През месец август ходихме в село Щръклево при леля. Там видях крави, прасета, козички и кокошки. За вечеря си направихме барбекю с месо и зеленчуци.Играх федербал и карах колело. Легнах си рано, защото бях изморена. На следващия ден се събудих, а за закуска имаше палачинки с шоколад. Прибрахме се и започнах да пиша този разказ. Така премина моето лятно приключение.

Участва в конкурса „Моето невероятно лятно приключение“



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град