любопитно

Начало | любопитно | Какви са били известните в училище

Какви са били известните в училище

Аз детето | 2015-09-24

Какви са били известните в училище

Имали някой известен, който харесвате и поне малко искате да приличате на него – актриса, певица, писател? Не се притеснявайте, всеки човек си има своите известни кумири, за които смята, че са невероятни и прекрасни. Но дали всъщност винаги е било така. Сигурно никога не сте се питали какви са били като малки, как са прекарвали дните си в училище например. Сега ще ви разкажем за някои от най-известните и ще видите, че те всъщност доста приличат на вас. :-) Звездите не се раждат богати или известни, поне по-голямата част от тях. Много често дори никак не са се разбирали със съучениците си и учителите и дори са били самотни.

Например Том Круз признава, че съучениците му често му се присмивали, защото имал сериозни проблеми с дикцията си. Заради това бил доста затворено дете и нямал никакви приятели докато не завършил училище. Дори и сега той не иска да си спомня годините, прекарани в училище. Но пък Брад Пит почти не се е променил оттогава. И тогава бил популярен и красив и всички момичета го харесвали.

От своя страна Аштън Кътчър бил голям калпазанин. Почти винаги се забърквал в неприятности. Дори веднъж опитал да влезе в собственото си училище с взлом, просто за да видел как ставало. Въпреки това се учел много добре и имал само отлични оценки – всички му викали „готиния зубър“. И досега той е благодарен на всички свои учители. Кристина Агилера пък си спомня за училището в доста мрачни тонове. Още от малка можела да пее прекрасно и затова всичките й съученици и завиждали и не искали дори да говорят с нея. Заради завистта дори я замервали с храна. Ех, Кристина... Но сигурно и на съучениците ти не им е било лесно всички да хвалят само теб...
Анджелина Джоли също е била тормозена в училище – заради очилата и шините. Колко тъпо само, а вижте я сега...

Мадона е имала доста голям късмет – била е харесвана и от учителите и от съучениците си, какво е това добро училище, не знаем. Джъстин Бийбър въпреки натоварения си график с концерти, завършва гимназия през 2012 година. Но заради турнетата си не е имал възможност да ходи на училище и затова е правил всичко това през интернет. Хубаво е да си известен, казва самият той, но понякога. Много ме е яд, че пропуснах всички училищни моменти и приключения и дори собствения си бал, заради известността ми.

А представяте ли си, че Селена Гомес е била доста самотна като дете. Почти през цялото си свободно време е четяла книги и комуникацията й с връстници я нямало никаква. Кой би си помислил? Ето защо в училище тя била много тиха и спокойна и почти е нямала приятели.

Както виждате, за доста от известните училището не е красота и рози, а дори има и такива, които така и не са го завършили. Сред тях са Бионсе, Леонардо ди Каприо и други. Те обаче в момента, макар и богати, доста съжаляват за това. И макар в училище невинаги да е приятно, замислете се какво бихте изпуснали без него. После, когато пораснете и вие сами станете известни ще разказвате на децата за вашите преживявания. ;-)



Коментари
1 коментар

Ева , ,

Публикувано на 27.09.2015

Интересно!Аз най-много в училище приличам на Селена Гомес.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град