любопитно

Начало | любопитно | Моята любима книга е "Малкият принц"

Моята любима книга е "Малкият принц"

Станислава Чотрова | 2010-10-01

Моята любима книга е "Малкият принц"

Здравейте!
Аз се казвам Станислава Чотрова! На 12 години. Моята любима книга е "Малкият принц"! Чела съм я два пъти ...първия път бях доста малка...мисля че в 3 клас....Тогава я прочетох за две седмици, но тази година успях да я прочета за по-кратко време...!
Тъкмо мислех да я чета и една сутрин седнах, взех книгата и заедно със сутрешния си чай, започнах да я чета. Времето беше хладно и нямаше как да изляза затова реших да я прочета цялата! Така и стана...толкова ми беше интересно, че успях да я прочета за два часа! Дори и да ми беше отнело повече време, аз нямаше да спра да я чета... просто в тази книга има толкова неща, които карат човек да се чувства ту тъжен, ту радостен, но не спрях да чета!

След като прочетох книжката, която наистина не е много дълга, се замислих — какво ли ще прави човек, ако няма книги при себе си, а няма и компютър... само книгите биха го заинтересували! "Малкият принц" дори и да беше дълга приказка, пак щеше да ми хареса да я прочета! Не знам точно как да обясня защо това е любимата ми книга, но просто ми е любима! По някакъв начин аз бих я прочела и 100 пъти без да ми омръзне!

Участва в конкурса "Разкажете ни за любимата си книга"



Коментари
2 коментара

Веси , ,

Публикувано на 04.11.2010

да много е хубава

VerKaa , ,

Публикувано на 04.11.2010

Обичам тази книга!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град