новини детски

Начало | новини детски | Момичешки трикове - щуротийки за купонджийки

Момичешки трикове - щуротийки за купонджийки

Аз Детето | 2007-07-20

Да си тийнейджър определено е страшно вълнуващо. Е, понякога никак не е лесно. Но нали затова са приятелите! Сега е моментът да се запознаеш с купонджийките от „Неразделната четворка“. Имената им са Изи, Луси, Неста и Ти Джей и всички са на по 15 години. Тази книга е написана от тях и съдържа най-щурите им хрумвания, най-интересните им преживявания и най-ценните им съвети, плюс забавни илюстрации.

Сладураната Луси дава своите горещи предложения за мода и стил. Неста е романтичката, която ще ти разкрие малките си трикове за гаджетата и любовта. Брат й Тони, който се изживява като специалист в целуването (а според Луси него наистина го бива!), предлага момчешката гледна точка. Чудатата Изи споделя важни неща за общуването с родителите, както и тайните на астрологията и любовните магии. А умницата Ти Джей ще ти помогне как да се справяш по-добре в училище и да се предпазваш от рискови ситуации, когато излизаш.

Освен това ще откриеш полезни съвети за здраве и красота, за етикета на обществени места и как да разпределяш джобните си пари. Четирите приятелки естествено отправят и страхотни предложения как да преобразиш стаята си с минимум средства, да направиш фантастичен купон, да подариш един специален ден на добър приятел и да прекараш незабравимо ваканцията.

Последната част от книгата е посветена на изкуството да се справяме с трудните моменти в живота и съдържа някои от любимите афоризми на момичетата по темата.

В книгата Момичешки трикове. Щуротийки за купонджийки има по нещо за всекиго и всяко момиче ще открие частица от себе си. Майките също могат да хвърлят едно око, за да се научат да разбират по-добре порасналите си момичета и да си припомнят собствените си лудории, когато са били тийнейджърки.

Забавленията и смехът са гарантирани!

Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град