новини детски

Начало | новини детски | Любимите 10 книги на България подредени в специалните щандове на „Малкото голямо четене“

Любимите 10 книги на България подредени в специалните щандове на „Малкото голямо четене“

Аз детето | 2011-05-10

Любимите 10 книги на България подредени в специалните щандове на „Малкото голямо четене“

Ако си почитател на „Малкото голямо четене“ или просто обичаш да четеш, знай, че от 6 май до 19 юни 2011 г. любимите 10 детски книги на България ще бъдат подредени на специално обозначените щандове на предаването на БНТ .
Алиса в страната на чудесата“, „Карлсон, който живее на покрива“, „Малкият принц“, „Мечо Пух“, „Емил от Льонеберя“, „Пипи Дългото чорапче“, „Хари Потър“, „Ян Бибиян“, „Здрач“ и „Патиланско царство“ ще можеш да намериш в книжарниците на партньорите на инициативата, издателствата „Хеликон“, „Сиела“, в по- големите градове на страната.

Ако закупиш книга от щандовете на „Малкото голямо четене“ те очакват изненади – рекламен книжен разделител и тефтер. Като начало посети интернет страниците на „Хеликон“ www.helikon.bg и „Сиела“ www.ciela.bg, намери книжарниците и в твоя град, и спечели наградите ни.

Продължавай да гласуваш за своя фаворит, и гледай „Малкото голямо четене“ по БНТ, за да разбереш дали твоята любима детска книга ще победи! Гласуването на страницата ни malkotochetene.bnt.bg ще продължи до самия финал на кампанията – 19 юни.



Коментари
2 коментара

Марина Костадинова, 9 г.,

Публикувано на 25.05.2011

Всички книги които сте показали от Малкото Голямо Четене са фантстични.Някои книги не съм ги чела, но съм чувала похвали за тях.Особено за Малкият принц.Знам, че още не е за мен, но когато порастна ще я прочета.Гледала съм филма Здрач, но книгата не съм я чела.Единственото което знам за нея е, че е малко дълга.А пък Ян Бибиян!О, о, о, тази книга е много хубава!

luna , ,

Публикувано на 30.03.2012

Марина, не се страхувай да четеш големи книги, защото обикновено те са едни от най-хубавите :) Не съм фенка на Здрач но всеки има вкус все пак :D

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град