новини детски

Начало | новини детски | Az-deteto.bg зарадва почитателите си с игри и подаръци за 9-ия си рожден ден

Az-deteto.bg зарадва почитателите си с игри и подаръци за 9-ия си рожден ден

Надежда Маринова | 2011-05-30

Az-deteto.bg зарадва почитателите си с игри и подаръци за 9-ия си рожден ден

На 29 май 2011 г. Az-deteto.bg – електронният портал за деца, отпразнува своя 9-и рожден ден! В неделното утро, в столичния зоопарк, пред клетката на понитата, много деца се включиха във вихрения купон. Водещи бяха 2 приказни феи, които спечелиха публиката още с появяването си и умело ръководеха и направляваха морето от деца, родители, баби и дядовци в богатата програма.

Тържеството започна с „Микрофонът е ваш“ – за музикални и поетични поздрави към детския портал. Последва богата палитра от игри, в които бяха въвлечени не само децата, но и техните родители. С много смях и закачки преминаха игрите с кексчета „Супер Браво“, надяждането с филии с лютеница „Олинеза“, верижното предаване на фризби от „МАМ“, любопитните викторини с летящото куче „Випо“. Цели три пъти премина шареното влакче, водено от феите. Най-емоционалното забавление се оказа играта с „Парашут и летящите кексчета“. Публика и участници непрекъснато бяха подхранвани с вкусните филийки с лютеница на „Олинеза“ и също толкова вкусните кексчета „Супер Браво“. „Живите“ герои „Олинезко“ и летящото куче „Випо“ взеха активно участие в игрите и фотосесиите с децата.

Два часа детското множество неуморно се забавляваше под топлото майско слънце. Но дори и игрите имат край. За финал на рождения ден естествено беше гигантската торта, която за голямо утешение на организаторите от Az-deteto.bg стигна за всички деца до последното парче.

Вижте още:
Фотопоглед от рождения ден на az-deteto.bg

Видео от рождения ден


За да бъде веселието още по-пълно, за всички имаше подаръци. За да бъда още по-точна, подаръците този път направо затрупваха певци, танцьори, рецитатори и участниците в игрите. За това се бяха погрижили спомоществователите на 9-ия рожден ден на Az-deteto.bg: „Олинеза“ АД, мини-кексчета „Супер браво“, Екопак „България“, бебешки храни и козметика HIPP, бебешки аксесоари МАМ, „Победа“ АД, детски играчки и кучето „Випо“, Аrcor с близалки Mister Pop`s и Дъвчащи млечни бонбони – Butter Toffees. Подаръци бяха осигурени и от Az-deteto.bg.

Жюстин Томс, издател на Az-deteto.bg, по традиция връчи грамоти от детския портал за цялостен принос към творчеството за деца и културата изобщо на: Леда Милева, Столична библиотека, Рози Караславова и „Бон Бон“, Столичен куклен театър и екипът на спектакъла „Бремен“, ДТ „Стоян Бъчваров“, ТМПЦ-Варна.

Досегашни носители на приза са Валери Петров, Красимира Колдамова, Слава Рачева, Борис Карадимчев, Лара Златарева (кака Лара), Владимир Люцканов (бате Влади), Маша Илиева, Елза Лалева и др.

Виже още:
Главният редактор на Az-deteto.bg на рождения ден на сайта



Коментари
1 коментар

stefani stefanovi, 9 г.,

Публикувано на 22.11.2011

zdrasti kak si nova sum

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град