спорт

Начало | спорт | Ледената пързалка „Юнак“ ще радва малки и големи софиянци за пета поредна година

Ледената пързалка „Юнак“ ще радва малки и големи софиянци за пета поредна година

Аз детето | 2022-11-29

Ледената пързалка „Юнак“ ще радва малки и големи софиянци за пета поредна година

Ледената пързалка „Юнак“ отваря врати за пета поредна година на 1 декември, съобщават организаторите на събитието. Пързалката се намира между метростанция стадион „Васил Левски“ и Националния стадион и е наследник на легендарната столична пързалка „Дружба“, която не беше работила от близо 30 години. След възраждането си през 2018 г. пързалката отново ще очаква любителите на леденото пързаляне с чисто нови кънки, много иновации, промоции и изненади.

Вече започнаха записванията за програмата „Първи стъпки на леда“ за уикенд 3-4 декември, по време на която всяка събота и неделя трикратната олимпийска медалистка по шорттрек Евгения Раданова и многократният ни шампион по фигурно пързаляне Найден Боричев ще провеждат безплатни уроци от 9 до 10 часа. Записванията за деца между 4 и 10 години стават чрез лично съобщение на фейсбук страницата на пързалката https://www.facebook.com/ledenapurzalkayunak и включват безплатни кънки, инструктор и „пингвини“. Заниманията се провеждат със съдействието на Sports Club Ice Peak.

Новост е, че през този сезон ще се приемат и карти MultiSport и Multisport Kids, както и пакет „Семейство и приятели“, като на цената на 5 билета, се получават 6 броя. Традиционно е осигурен и безплатен вход за деца до 13 години в работните дни за сесиите от 10:00 и от 14:00 ч. Работното време на пързалката е всеки ден от 10.00 до 23.20 часа. Сесиите са по 80 минути, като стартът им е през 2 часа.

Тази година ледена пързалка „Юнак“ предлага атрактивни цени: вход с кънки под наем ще струва 13 лв. Вход без кънки – 11 лв. Само кънки – 5 лв. Инструктор (40 минути) – 16 лв. „Пингвин“ – 11 лв. Гардероб – 3 лв. Точене на кънки – 12 лв.

Вижте още:



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град