новини детски

Начало | новини детски | Концерт на вокална група "Детски смях"

Концерт на вокална група "Детски смях"

Петя Петрова, 12 г., Търговище | 2008-06-21

В град Търговище на 17.06.2008 година се проведе огромен концерт на вокална група "Детски смях", които навършиха 7 години от основаването си. Концертът беше под наслов " Децата - цветя на природата". Той имаше екологична тематика. Педагогът на тази формация Десислава Станкова каза, че се надява този концерт да каже на всички хора да опазват природата около тях и да се грижат за нея, защото й е нужно внимание. Децата от групата бяха убедени, че не само децата са виновни за замърсяването на околната среда, а и родителите,защото не са ги възпитали добре.

Малчуганите бяха измайсторили костюми от отпадъчни материали, които представиха в първата част на мероприятието. Те бяха изработени от разтегателна хартия, много торбички, кофички от мляко, картон и още куп щури неща. Облеклата бяха във весели тонове, в тъжни нюанси, а някои бяха смесени и се различаваха от останалите.

Децата бяха щастливи след приключването на концерта, защото казаха, че са се веселили,а сега отиват да се забавляват заслужено и да похапнат торта!



Коментари
2 коментара

Глория Любенова, 11 г.,

Публикувано на 23.06.2008

Еми як е сайта.

Михаела Николова, 10 г.,

Публикувано на 02.07.2008

Сайта ми много харесва!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град