покани

Начало | покани | Коледни преживявания, аксесоари и вкусно хапване ще предложи Коледния Витоша фест

Коледни преживявания, аксесоари и вкусно хапване ще предложи Коледния Витоша фест

Аз детето | 2022-12-14

Коледни преживявания, аксесоари и вкусно хапване ще предложи Коледния Витоша фест

Столичният район „Витоша“ организира Коледен Витоша Фест, съобщават от районната администрация. Събитието ще се състои от 16-и до 18-и декември (петък, събота и неделя) в пешеходната зона пред НИМ – Бояна. Ще можете да се насладите на празнична програма с участието на коледари, Дядо Коледа и неговите помощници, Базар на изкуствата и творческите занаяти отново ще подготвят артбазар, от който ще може да закупите прекрасни ръчно изработени коледни подаръци, вкусна храна, напитки и много изненади.

Освен участието на Дядо Коледа, за децата са подготвили безплатни артработилници, куклен театър, четене на коледни приказки и анимация с много игри и забавление. Ще можете да запечатате спомена от събитието в специално подготвения фотокът с моментни снимки.

Дядо Коледа също ще бъде гост на 17-и и 18-и (събота и неделя) от 12:00ч. до 13:30ч. и от 16:00 ч. до 17:30. Кукленият театър ще се проведе на 17-и (събота) в 15:30ч. Артработилници ще има на 17-и и 18-и (събота и неделя) от 11:00ч. до 17:00ч., анимация за децата ще има на 18-и (неделя) от 11:30ч.

Коледния Витоша Фест ще закрие Димитър Иванов – Капитана със своето стендъп комедишоу на 18-и (неделя) в 17:30ч. На сцената ще се представят и самодейни състави от читалищата в района.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град