покани

Начало | покани | WinterLand представя над 170 светещи инсталации на животни, цветя, дървета в парк „Възраждане“ в София

WinterLand представя над 170 светещи инсталации на животни, цветя, дървета в парк „Възраждане“ в София

Аз детето | 2022-12-29

WinterLand представя над 170 светещи инсталации на животни, цветя, дървета в парк „Възраждане“ в София

Над 170 светещи инсталации на любими животни, цветя, дървета, футуристични форми са представени в парк „Възраждане“ до 28 февруари догодина, съобщават организаторите. Вълшебният парк WinterLand пренася посетителите в традициите на посрещането на китайската нова година и красотата на светещите фенери. Така София се присъединява към редица градове по света като Ню Йорк, Лондон, Берлин, Хонконг и много други, които домакинстват фестивали на китайските фенери с впечатляващи светещи скулптури.

Изложбата WinterLand е създадена от собствениците на Coco Agency, съвместно с експерти-дизайнери и инженери от Китай, за да пресъздаде вълшебството на светещите фенери във всяко кътче на земята. Паркът разкрива свят на светещи тигри насред джунглата, подскачащи над водата делфини, бебе-слонче в реални размери, розови фламинги, градина с гигантски плодове в пъстри цветове и любими герои на децата. Компанията организира изложби навсякъде по света, което дава възможност на хората да се докоснат до красотата на китайските традиции. Светещите инсталации са създадени с LED-светлини, за да консумират минимално количество енергия.

Изложбата работи всеки ден от 14 до 22 часа. Билети за посещение могат да бъдат закупени на мястото на изложбата. Цените за възрастни са 15 лв., а за деца от 3 до 18 г. и пенсионери – 13 лева. Предлага се и семеен билет за вход на двама възрастни и две деца, който струва 50 лева. Деца до 2 г. влизат безплатно.

Ледената пързалка в парк „Възраждане“ в „Зона Б – 5“ също посреща любителите на зимните кънки. Пързалката е част от съоръженията на открития многофункционален спортен комплекс на „Спортна София“ с площ от 800 кв. м. и капацитет до 100 ползватели едновременно. За любителите на карането на кънки от всички възрастови групи ледената пързалка предлага прекрасни условия за пързаляне, в открита паркова среда, както и чудесни възможности за начално обучение на деца и начинаещи в спортове като хокей на лед, фигурно пързаляне и други.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град