Млад детектив – конкурс за разкази

Начало  ›  Млад детектив – конкурс за разкази

Млад детектив – конкурс за разкази

30.10.2013

Мили приятели, имаме няколко въпроса към вас: Обичате ли детективските истории? Такива пълни с мистерии, приключения и много, много загадки? Мечтали ли сте някогада станете детектив? Ако отговорът поне на един от тях е да – то този конкурс е тъкмо като за вас.

Решихме да го организираме този конкурс, защото през този месец е и Хелоулин. Да, наистина това не е български празник, но въпреки това вече все повече навлиза и у нас. Дори в магазините можете да намерите различни украси, свещи, лампички и костюми. Пък и дори да не е български, Хелоуин е още един повод да се съберете с приятели и да се забавлявате. Но каква е връзката между него и този конкурс? Ами... този празник е свързан със страшните костюми, мистерии и загадки, а детективите – правят същото, разгадават мистерии и загадки, които понякога са и страшни. И ако докато четете това вече сте се убедили да участвате, то ние ви очакваме.

Единственото, което трябва да направите е да развихрите въображението си и да напишете интересна детективска история. След това трябва да ни я изпратите на mirela.lubenova@investor.bg до 30-ти ноември, заедно с вашите име и фамилия, навършени години и населено място.
В замяна на вашите страхотни истории ние сме ви приготвили също толкова интересни награди – двама от вас ще получат екземпляр от интересните книги за Юлисес Мур.

Искаме да изкажем специални благодарности на Диляна Стоянова, защото именно тя ни даде идеята за този конкурс.

Своите произведения вече изпратиха:
Алия Казанджиева, 14 г.
Виктория Миленкова, 11 г.