малък готвач
Начало |
малък готвач |
Картофена рибка
Картофена рибка
Необходими продукти:
1 кг картофи
1 маслинка
1 стрък праз
3 яйца
200 г сирене
1 лимон
Приготвяне:
Картофите и яйцата се сваряват на котлона. След като са сварени се обелват и се рендосват, за това е добре да помолите някой възрастен да ви помогне. След това смесете рендосаните яйца и картофи със сиренето. Оформете сместа във вид на риба и гарнирайте с лимон. За око на рибката сложете маслинката, а за опашка и перки стръка праз.
Вижте още:
Сандвич пиле
Пьотър Чиенски, 11 г.,
Публикувано на 13.06.2012
Хубава рибка.. Вриеми също много вкусна предполагам :)