малък готвач

Начало | малък готвач | Картофена рибка

Картофена рибка

ОДЗ „Джани Родари” гр.Гоце Делчев – втора група ”Буболечки” | 2012-01-27

Картофена рибка

Необходими продукти:
1 кг картофи
1 маслинка
1 стрък праз
3 яйца
200 г сирене
1 лимон

Приготвяне:
Картофите и яйцата се сваряват на котлона. След като са сварени се обелват и се рендосват, за това е добре да помолите някой възрастен да ви помогне. След това смесете рендосаните яйца и картофи със сиренето. Оформете сместа във вид на риба и гарнирайте с лимон. За око на рибката сложете маслинката, а за опашка и перки стръка праз. 

Вижте още:
Сандвич пиле



Коментари
1 коментар

Пьотър Чиенски, 11 г.,

Публикувано на 13.06.2012

Хубава рибка.. Вриеми също много вкусна предполагам :)

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град