важните неща

Начало | важните неща | Какво да подарим на приятелката си за рождения ѝ ден?

Какво да подарим на приятелката си за рождения ѝ ден?

Аз детето | 2018-07-13

Какво да подарим на приятелката си за рождения ѝ ден?

Приятелката – това е момичето, което знае почти всичко за теб. С нея ти споделяш всички твои тайни, весели и тъжни мигове и я молиш за съвет. Най-общо казано приятелката е един от най-важните хора в твоя живот. Затова когато наближи рожденият ѝ ден всеки трескаво започва да мисли какво да ѝ подари, така че това да бъде най-добрият подарък. И макар че знаете всичко за нея, понякога е доста трудно да изберете идеалния подарък. За такива случай сме ви приготвили няколко идеи, които ако не харесате, то поне ще ви подсетят какво да вземете.

Ако приятелката ви има приключенски дух можете да ѝ купите интересна книга, изпълнена с приключения. Сигурно повече би ви харесало да ѝ подарите скок с парашут, но това ще е трудно за изпълнение, затова книгата е идеален подарък. Ако все пак не обича да чете, можете да и организиратеразходка в планината заедно с вас, това също си е приключенско.

Можете да ѝ подарите ефектно видео за спомен. Разгледайте файловете на компютъра си и потърсете всякакви клипчета и снимки свързани с вас и приятелката ви. След това си намерете подходящата програма – има много безплатни, с които се работи лесно. Съединете клипчетата и снимките, добавете музика, любимата ви песен, запишете на диск или флаш памет и опаковайте филмчето като подарък. Много ще ѝ хареса, особено ако е романтична натура.

Ако обича сладката и красива страна на живота, подарете ѝ ръчно направен букет от шоколадови бонбони. Много е вкусен и красив и можете лесно да го направите и сами или пък да го купите готов от повечето цветарски магазини.Купете ѝ нещо оригинално. Сега има буквално море от магазини, които предлагат оригинални неща за изненада. Повечето хора от нашия екип например много се радват, когато им подарят компютърни мишки под формата на калинки, коли и всякакви други такива животни и предмети. Същото можете да намерите и при флаш паметите.

Вашата приятелка има чувство за хумор, тогава и организирайте шега, но не прекалявайте. Шегата трябва да е мила и да създаде весело настроение за рождения ден. Гледайте да не прекалявате и вместо това да развалите най-хубавия ден от годината. Можете да купите например неизгасващи свещички. Да ги сложите на тортата и да се забавлявате. Колкото повече ги духа, те толкова по-силно ще се разпалват.

И последен съвет от нас: не е важно точно колко голям ще бъде подаръкът, главното е той да ѝ носи много радост и да си личи, че е избран с голямо желание и обич.

Снимка: pixabay.com

Вижте още:
Пет идеи за готини подаръци подходящи за всякакъв поводКоментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град