Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Изживейте магията на детството с първия трейлър на „Лятното приключение на Лука“

Изживейте магията на детството с първия трейлър на „Лятното приключение на Лука“

Аз детето | 2021-02-26

Изживейте магията на детството с първия трейлър на „Лятното приключение на Лука“

Лято, слънце, море, приятели, безкрайни игри, мистерии и тайни. Това са съставките на едно незабравимо детство и отправна точка на „Лятното приключение на Лука“ – най-новият оригинален и изпълнен с невероятно въображение анимационен филм на Дисни и Пиксар, който ще ни отведе на едно вълнуващо пътешествие на Италианската Ривиера, в края на което нищо вече няма да бъде същото.

Първият трейлър на „Лятното приключение на Лука“ ни потапя в неповторимата атмосфера на идилично и живописно италианско градче край морето и ни запознава с Лука – на пръв поглед едно съвсем обикновено момче, което изживява страхотно лято, изпълнено с приключения, сладолед, паста и безкрайни разходки със скутер, които той споделя със своя най-добър приятел. Но над безгрижните им дни тегне заплахата на дълбоко пазена и необикновена тайна: двамата са морски чудовища от друг свят, скрит точно под повърхността на водата. През какви предизвикателства ще трябва да преминат двете момчета? Каква е цената да бъдеш себе си? Тепърва предстои да разберем.

Изпълнен с колоритни герои и много хумор, „Лятното приключение на Лука“ е трогателна история за детството, приятелството и пътя към това кои искаме да станем, когато пораснем. История, в най-добрите традиции на Дисни и Пиксар, която ще покори сърцата на малки и големи.

Режисьор е Енрико Касароса, номиниран за „Оскар“ за късометражния филм La Luna, а продуцент е Андреа Уорън („Колите 3“, „Лава“).

Изживяваме „Лятното приключение на Лука“ това лято само в кината.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град