афиш

Начало | афиш | Фестивал на млади таланти "Музите" 2008

Фестивал на млади таланти "Музите" 2008

Аз детето | 2008-04-19

Фестивал на млади таланти "Музите" 2008

Сдружение "Музите" и туроператор "Еспас" организират трето издание на Международен младежки фестивал на изкуствата "Музите", който ще се проведе от  20 до 30 август 2008 г. Фестивалът е под патронажа на Министерство на културата, което финансово подпомага деца - лауреати на национални и международни конкурси по програма за закрила на деца с изявени дарби. ММФИ "Музите" няма състезателен характер. Фестивалните дни се превръщат в арт работилница и форум на изкуствата, посредством концерти, спектакли, изложби и презентации.
 
ММФИ "Музите" 2008 г. съчетава в себе си летен отдих при преференциални условия, сценични изяви и креативни творчески контакти. Три са фестивалните сцени: Созопол, Приморско и Лозенец. Организаторите подготвят уъркшопове, семинари, лятна академия, дискотеки и анимации за участниците, които допълнително ще обогатят емоциите.

ММФИ "Музите" е своеобразен мост между млади таланти и голямата сцена, а връзката с Празници на изкуствата "Аполония" е показателна за приемствеността на посланията на фестивалите. Третото издание на фестивала е отворено за нови участници от всички области на изкуствата .
Заявки за участие до момента са подали артистични организации от Русия, Полша, Индия, Грузия и Сърбия. Записвания за участие в ММФИ "Музите" 2008 г. се приемат на e - mail: pr_muzite@abv.bg

Коментари
1 коментар

, 16 г.,

Публикувано на 01.09.2008

3-та година подред ходя на Музит3 и мн ми харесва!Фестивала сучета изкуство,творчество и красота..Мн е забавно!Дано другата година го има също..

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град