покани

Начало | покани | Елате на празник на Cartoon Network

Елате на празник на Cartoon Network

Аз детето | 2009-09-19

Елате на празник на Cartoon Network

Със серия от забавни празници за децата в различни градове на България, Cartoon Network отбелязва пълното си дублиране на български език с начало 1 октомври 2009 г. „Домът на забавленията” ще гостува в София на 19 септември в Mall of Sofia, в Пловдив на 20 септември в Mall Plovdiv, във Варна на 26 септември в Mall Varna и в Стара Загора в Park Mall Stara Zagora на 27 септември. Начало 11:30 ч!

За малките фенове на Cartoon Network и техните родители ще има различни забавления – ще има конкурс за рисунки, ще се снимат с любимите си герои от канала.

Физическата им подготовка може да бъде изпитана в Тренировъчния център на Бен 10 с помощта на бънджи-пътека и гладиаторска арена.

И разбира се, да погледат току-що дублираните анимации на Cartoon Network, разпускайки в приятната компания на Скуби Ду.

Освен това, ще има викторина с въпроси и фантастични награди, очакващи най-големите фенове на канала!

И за да бъде още по-интересно и забавно, на 4 октомври от 11:30 ч., Цирк Cartoon Network се връща в Mall of Sofia за големия финал с Приключения в кухнята на Чаудър в приятната компания на Ути Бъчваров и Албена Михова!

Източник: slusham.info



Коментари
2 коментара

Полина , 14 г.,

Публикувано на 19.09.2009

ДЖетих е по-як канал.Аз по картоон-а като малка гледах \"Том and Jerry\", ама сега и тва не дават.Пускат само тъпи китайски анимации,които въобще не са интересни

Красимир Стефанов, 9 г.,

Публикувано на 02.12.2009

caron network е най готския канал защото ме кефи най много Bakugan за тожа го гледам ако го немаше няма да го гледам влобще.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град