важните неща

Начало | важните неща | Едно сладко черно коте е моят приятел

Едно сладко черно коте е моят приятел

Димитър Русев, 5 г. (с помощта на мама) | 2008-11-20

Едно сладко черно коте е моят приятел

Здравейте,
Много ясно ,че мама Гери пише това писмо вместо мен. Аз познавам буквите, но все още не мога да пиша. Откакто имаме компютър в къщи мама винаги играе с мен, това са правилата. Четем приказки от вашата страница (любимата ми) или играем он-лайн.
Отдавна исках да се включа в конкурсите, но мама казва, че още съм малък. Малък съм, но как да споделя за моя най-добър приятел?!
Той се казва Кропчо и е едно малко сладко черно коте, което живее при баба и дядо. Много ми липсва и добре, че има лято, за да се виждаме и играем заедно. Аз го уча да става акробат, искам да е като животните които гледах в цирка. Или да ми помага при фокусите, които много обичам. То много ме слуша и се гушка и мърка, когато ме види. Нося му храна и му сипвам водичка. В началото всички мислехме, че е Кропка, но един ден дядо каза, че котето е мъжко.
И така ....за името...Мама ми помогна. Навремето също имала коте с такова име. Донесли и го полски туристи. Намерили го в снега като една малка черна трепереща топка. На техен език означава "Точка".
Това за сега е най-добрият ми приятел.
Изпращам ви и неговата снимка естествено. Нея аз си я избрах.

Участва в конкурса "Моят най-добър приятел"Коментари
3 коментара

Леля Ради , ,

Публикувано на 20.11.2008

Обичаме те, Митко! И аз, и малката ти братовчедка Александра, и чичо Вальо, естествено. Ти си най-страхотното хлапе, което познаваме! Радваме се да видим и черното ти съкровище Кропчо. Да ви кажа честно, Митко МНОГО, МНОГО силно обича малкото си коте. Е...понякога дълго го разхожда само на два крака, но Кропчо не протестира особено, защото сами разбрахте, че е най-добрият му приятел. Пожелаваме на всички деца да имат такъв приятел!
Успех, Митко!

Р алз, 12 г.,

Публикувано на 04.07.2010

Много е сладко.Трябваше да спечели.Много е жалко защото спечелиха някои дето не го заслужават.А ТОВА ГО ЗАСЛУЖАВА!

Криси Зашева, 12 г.,

Публикувано на 21.11.2011

От къде сте

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град