важните неща

Начало | важните неща | Добрите приятели от 4 клас

Добрите приятели от 4 клас

4 "а" клас от НУ "Единство", Плевен | 2008-11-12

Добрите приятели от 4 клас

Пишат ви учениците от 4а клас на НУ "Единство" - гр. Плевен. Идеята за този конкурс е прекрасна, защото смятаме, че без добрите приятели съществуването ни е невъзможно.


Ние - 25 ученика от класа, всички без изключение, сме най-добрите приятели. Когато сме заедно в училище, в отношенията ни присъства само взаимопомощ, толерантност, уважение. Заедно сме на рождените дни и други празници. Винаги имаме общ подарък с лични пожелания. Свободното време, почивните дни и ваканции не са пречка за нас - поддържаме връзка чрез телефони и Интернет.

Ние сме "Добрите приятели от 4 клас". Всичко започна още в 1 клас, когато заедно с госпожата измислихме правила, които спазваме стриктно. Искаме да споделим с вас нашите правила: 1. Приятелите са внимателни и учтиви. 2. Помагат си в беда.,3. Пазят тайните, които им казваме., 4. Никога не лъжат., 5. Обичай книгите., 6.Без добрите приятели не можем.

Заедно постигаме много и дните ни са изпълнени със смях и настроение. Учим и спортуваме заедно. Много неща сме постигнали - имаме си Книжката на добрите приятели - "Мозайка от мечти". Авторите сме ние. В нея можете да прочетете стихотворения, приказки и гатанки. Тази година започнахме и издаването на вестник "Единство", в турнира по футбол за купата "Будители" спечелихме трето място. Очакват ни още много щастливи дни - убедени сме в това, защото сме добри приятели. Запомнете и вие - добър приятел е този на когото можеш да разчиташ - да пази тайна, да казва истината, да спазва обещанията си. И не забравяйте, че за да имате добър приятел трябва да се държите така, както вие искате да се държат с вас.

Участва в конкурса "Моят най-добър приятел"

Коментари
6 коментара

Мимиту , ,

Публикувано на 20.11.2008

Харесва ми.БРАВО!

анонимен , ,

Публикувано на 21.11.2008

еми като го е писала текста госпожата им

KHASI , ,

Публикувано на 24.11.2008

GOSPOJATA GO E NAPISALA

Евгени Гочев, 8 г.,

Публикувано на 14.01.2009

Аз съм бивш у-к на НУ"Единство" гр. Плевен . Познавам много добре този клас , наистина там има само приятели. Г-жа Николова ги беше научила на тези приятелски правила. Радвам се за вас . Браво! Беше ми много интересно да прочета нещо за старата си у-ще.

Стоян Стоянов, 10 г.,

Публикувано на 28.03.2010

добро е

anjela aleksandrova, 8 г.,

Публикувано на 10.12.2012

Az ya v tova y4ilisgE IZESTNO KATO NY EDINSTVU I MNOGO MI XARESVA Y4A PRI M. KOLEVSKA

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град