покани

Начало | покани | Децата и уеб пространството

Децата и уеб пространството

Аз-детето | 2005-01-26

Галерия СИБАНК представя
"Лаборатория БЛАБЛАС – Децата и уеб пространството"
крос – медиа проект на Мариана Асенова
24 – 30 януари 2005

Галерия СИБАНК представя творбите на децата, участници в първия експериментален летен лагер, защото основният стимул за всеки творец е признанието. Децата не правят изключение.

Лаборатория БЛАБЛАС показва творбите на децата по един жив, нетрадиционен начин, възможен само благодарение на високите технологии. Целта е да се популяризира проекта сред по-широка публика и да нарасне броят на приятелите. По този начин деца, родители и учители ще могат да се включат в следващите етапи на този проект, а тези, които вече са участвали ще покажат какво са научили и какво са сътворили по време на летния лагер.

В мултимедийното шоу BLABLAS – ДЕЦАТА И УЕБ ПРОСТРАНСТВОТО в галерия СИБАНК са включени 8 платна с геройските истории, измислени от децата и героите, които те са нарисували, както и два фото-колажа със снимки от летния лагер. Мариана Асенова ще представи самия проект, а Крум Георгиев – new media дизайнер и участник в медиа-лагера, ще направи презентация на уеб-страницата на проекта и на 3D анимации.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град