покани

Начало | покани | 20 ноември – Световен ден на детето в Макдоналдс

20 ноември – Световен ден на детето в Макдоналдс

az-deteto | 2004-11-18

20 ноември – Световен ден на детето в Макдоналдс

Макдоналдс™ България чества 20 ноември 2004 г. – Световен ден на детето в Макдоналдс™ – благотворителна кампания, по време на която ресторантите на Макдоналдс™ по целия свят набират средства за Благотворителните Фондации за деца Роналд Макдоналд (RMHC®) и местни благотворителни каузи в помощ на деца в неравностойно положение.

В България тази глобална инициатива е подкрепена от всички ресторанти на Макдоналдс като от 12 до 25 ноември 2004 г. по 10 стотинки от стойността на всяка порция пържени картофки от Детско меню Happy Meal, ще бъдат дарени в полза на Благотворителна фондация за деца Роналд Макдоналд България (RMHC®), подпомагаща дейности за подобряване здравето и условията на живот на децата в нужда в България.

Благородната инициатива за трети пореден път е подкрепена от Българския Олимпийски комитет и известни български телевизионни водещи.

На 20 ноември в ресторант Макдоналдс на пл. "Славейков" в София в периода от 13.00 до 14.30 часа любимите на всички Ники Кънчев, Евелина Павлова, Иван и Андрей, Дидо Мачев, София заедно със знаменитите български олимпийски шампиони и медалисти Румяна Нейкова, Мария Гроздева, Таня Богомилова, Здравка Йорданова, Ваня Гешева, Николина Щерева, Петър Киров, Андон Николов, Армен Назарян и момичетата от ансамбъла по художествена гимнастика – Владислава Танчева, Галина Танчева, Елеонора Кежова, Жанета Илиева, Зорница Маринова и Кристина Ангелова, ще изразят своята съпричастност към проблемите на децата, като работят редом с екипа от служители и мениджъри на ресторанта в помощ на децата.

Всички клиенти ще имат възможността да се срещнат лично или да бъдат обслужени, както и да получат автограф от тези големи приятели на децата в България.

Макдоналдс България и Благотворителна фондация за деца Роналд Макдоналд България (RMHC) изказват благодарности на всички клиенти, граждани, фирми, организации, институции, на всички приятели на децата в България, подкрепящи тази благородна инициатива.

Дарете здраве и усмивка на децата!Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град