новини детски

Начало | новини детски | България с приказна първа репетиция на „Детска Евровизия“ 2021, финалът е тази неделя

България с приказна първа репетиция на „Детска Евровизия“ 2021, финалът е тази неделя

Аз детето | 2021-12-16

България с приказна първа репетиция на „Детска Евровизия“ 2021, финалът е тази неделя

Българските представители на „Детска Евровизия“ 2021 Дени и Марти се качиха за първи път на сцената на конкурса за своята първа репетиция вчера. Приказната сценография на България е дело на австрийския сценограф и хореограф Мари-Софи Крайсъл. На 19 декември ще се проведе големият финал на конкурса в Париж. Шоуто ще бъде излъчено на живо в ефира на БНТ 1 тази неделя от 17:00 часа.

От петък зрителите в България ще могат да гласуват онлайн безплатно за българските участници. Това ще се случва на официалния сайт на конкурса junioreurovision.tv. Те ще трябва първо да изгледат общ клип с всички участници и да изберат и посочат своите 3 песни, които подкрепят.

Дени и Марти са от Добрич и са част от успешното вокално студио „Сарандев“ в града. Като дует се изявяват заедно на сцена от 2017 г. под ръководството на вокалния педагог Елена Карабельова.

19-ото издание на конкурса „Детска Евровизия“ ще се проведе на 19-ти декември в Париж и в него ще участват 19 страни. Българското участие в конкурса се осъществява като партньорство между Българска национална телевизия и Лигна Студиос и с подкрепата на Община Добрич.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град