афиш

Начало | афиш | Академичен цирк „Балкански“ гостува в Поморие с чисто ново представление

Академичен цирк „Балкански“ гостува в Поморие с чисто ново представление

Аз детето | 2021-07-16

Академичен цирк „Балкански“ гостува в Поморие с чисто ново представление

До 25 юли, българският академичен цирк „Балкански“ и световноизвестната циркова династия Балкански, представят в гр. Поморие своята нова супер продукция „Шоуто трябва да продължи“. Участват циркови професионалисти от 7 държави, като гвоздеят на програмата е екстремният номер „Глобусът на смъртта“, който се изпълнява от шестима мотоциклетисти от далечна Колумбия – „Хел Райдърс“.

Благодарение на Национален фонд „Култура“, в шоуто участват два дебютни номера, създадени от първата Българска академия за цирково изкуство под ръководството на акад. Александър Балкански, на българската циркова артистка Кристина Костова и гостенката ни от Франция – Шанон Мони. За веселото настроение на деца от всички възрасти се грижи най-смешният клоун от екзотична Бразилия – Луис Мила.

Циркът ще бъде поместен в двора на манастир „Свети Георги“ в новият град! Всеки ден ще има по две представления от 18:00 и от 20:30 часа. Билети онлайн www.tickets.circus-balkanski.eu или на място от касата пред цирка!

Шапитото на фамилия Балкански е най-голямото пътуващо съоръжение на Балканския полуостров, един от най-красивите циркове в Европа като интериор и дизайн, с регистрация в Министерството на културата, пълноправен член на Европейската асоциация на цирковете ЕСА от 2013 г. насам, а от 16.04.2016 г. е единственият български цирк, удостоен със званието „Aкадемичен“ от Българската академия на науките и изкуствата.

На снимката: „Хел Райдърс“.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град