За родители

Начало | За родители | 4200 пациенти оцениха лекари и родилни отделения в класацията „Специалистите, на които имам доверие“

4200 пациенти оцениха лекари и родилни отделения в класацията „Специалистите, на които имам доверие“

Аз детето | 2019-04-15

4200 пациенти оцениха лекари и родилни отделения в класацията  „Специалистите, на които имам доверие“

Близо 4200 пациенти се включиха в класацията „Специалистите, на които имам доверие“ и оцениха медици и родилни отделения от цялата страна, на които са поверили проследяването на бременността, раждането и грижите за децата си. Инициативата е на водещия здравен сайт Puls.bg и се провежда за трета поредна година. В класацията се включиха родители от цялата страна, които гласуваха за специалисти в четири категории – акушер-гинеколог, акушерка, педиатър/неонатолог и родилно отделение. 
 
Отличените в „Специалистите, на които имам доверие“ ще бъдат обявени в рамките на втория ден на Форум бременност и детско здраве, който ще се проведе на 20 и 21 април, от 9 часа, в зала 3 на НДК. Трима от гласувалите ще спечелят специални награди, осигурени от Philips Avent - 1 бр. неразливаща се чаша с твърд накрайник; 1 бр. чаша със сламка; 1 бр. ортодонтични залъгалки ULTRA AIR + стерилизаторна кутия.  
 
Много награди очакват и посетителите на Форум бременност и детско здраве. Най-голямото специализирано събитие, посветено на бременността, раждането и грижата за детето, тази година отбелязва своя 10-и юбилей. За пореден път Форумът ще отговори на най-важните въпроси на бъдещите и настоящи родители и ще разгледа нови полезни тематични аспекти, изведени от опита на водещи български специалисти. 
 
В първия ден на Форум бременност и детско здраве фокусът ще е върху важните моменти в развитието на новия живот преди и по време на раждането. Вторият ден на Форумът ще акцентира върху грижите за детето – ключови моменти, през които трябва да премине първата среща с педиатъра, основните стъпки и съвременни предизвикателства в захранването на бебето и причини за кожни алергии при децата. 
 
Пълна информация за събитието – програмата, лектори, награди и локация може да намерите на www.events.puls.bg, където може да се регистрирате безплатно. Новини за форума може да намерите и на https://www.facebook.com/ForumBremennost/ и на https://www.instagram.com/forumbremennost/ 
 
Партньори на Форум бременност и детско здраве са Philips Avent, Future Health, МБАЛ „Надежда“, Cells4life, SelenaCells. УМБАЛ „Александровска“, Медикъл Дент, iRobot и Биорегенерация.  
Медийни партньори на събитието Форум бременност и детско здраве са Bulgaria ON AIR, Dnes.bg, Az-jenata, Az-deteto, Tialoto.bg; Кино Арена, Радио Family, сп. 9 месеца; Новите родители, Първите седем, Дневникът на мама и татко, Bebok.eu, Mama Ninja, Mama mia, София играе, БГ радио, Streamer.bg. 


Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град