интересно

Начало | интересно | Забавленията в Az-deteto.bg

Забавленията в Az-deteto.bg

Габриела Стефанова | 2012-02-10

Казвам се Габриела, на 8 г. и половина съм. Много обичам като се върна от училище да седна пред компютъра и да се забавлявам. Отначало играех на едни забавни игри, но мама каза, че това е безсмислено и те с нищо не ми помагат. Тогава ми показа вашия сайт, Аз-детето, и започна моето най-приятно занимание, сега имам позволението на родителите си, като си напиша домашните половин час имам право да бъда със сайта Аз- детето.
Това е моето виртуално „Аз“, много се забавлявам, обичам да слушам вашата чудесна песничка, обичам приказките Ви, картинките за оцветяване и вашите конкурси. Много обичам също да рисувам, да правя компютърни рисунки, така изразявам емоциите си, мислите и чувствата си. Изпращам ги понякога на различни конкурси и вече имам спечелени награди от тях.

Много се забавлявам, но за това основно искам да благодаря на вас, защото Вие сте мястото, най-подходящо за деца в Интернет. Знам, че има други неподходящи за деца места и никога не ходя на тях, при вас се чувствам сигурно, спокойно и забавно. Много Ви харесвам и обичам.

Участва в конкурса „Аз и интернет"



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град