интересно

Начало | интересно | Училището на технологиите

Училището на технологиите

Марина Станчева | 2011-11-11

Мечтая чиновете в училище да бъдат като таблети и вместо да имаме бяла дъска, госпожата да пише на стената с четка за рисуване. За да виждаме какво пише на дъската, трябва да си слагаме специални очила, подобни на тези, с които гледаме 3D филми в киното.
В час по физическо искам да се качваме на тавана по шведската стена и там да играем на народна топка, а по стените да правим упражненията. В час по музика ми се иска всеки да си има инструмент, на който да свири и така сам да изпълнява песните си. А в часа по изобразително изкуство мечтая да имаме четка, която да рисува каквото й кажем. Щом и кажем кръг – да рисува кръг, щом и кажем замък – рисува замък. По стените в стаята по изобразително изкуство искам да бъдат разположени палитри с всички цветове бои.

Да не забравяме, че за да си прекарваме по-добре междучасията, са ни нужни различни развлечения: аниматори, които да ни организират различни игри и да ни пускат кратки филмчета. Звънецът, оповестяващ края на часовете да звъни с песните на Селена Гомез и Майли Сайръс.

Участва в конкурса "Училището на моите мечти"



Коментари
1 коментар

Ана Стоянова, 9 г.,

Публикувано на 16.12.2011

И аз изкам по изобразително изкуство като кажа на четката да нарисува един град с църква,магазини,кино и поща.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град