важните неща

Начало | важните неща | Трябва много да се внимава в интернет

Трябва много да се внимава в интернет

Микаела Христова | 2012-02-10

Трябва много да се внимава в интернет

Интернет е прозорец към света, дава ни възможност да общуваме с хора, които са далеч от нас. Моят баща работи в Англия, но благодарение на интернет се чуваме и виждаме всеки ден и така той ми липсва по-малко.
Общувам и с много мой приятели от различни градове и държави и се запознавам с много нови. Също така намирам много полезна информация, която ми е необходима за училище и научавам много нови неща.

В днешно време почти всяко дете има компютър. Трябва обаче всички да знаем , че както на приятел, в интернет може да попаднем и на враг. Аз съм на 10 години, но знам, че сърфирането в интернет трябва да бъде безопасно и това зависи от самите нас. Трябва да сме внимателни, да не даваме личните си данни и тези на семейството, да не приемаме покани за срещи и неприлични предложения и снимки. Да знаем, че зад профила на дете може да стои недобронамерен възрастен, който може да ни навреди .
В училище ни показаха филм затова какво може да се случи ако излезем насреща с непознат, беше много полезно и всички разбрахме за опасностите. Всички трябва да сме отговорни и да спазваме правилата за безопасен интернет, за да можем да се забавляваме и да научаваме много нови и полезни неща.

Без интернет не мога и ден! Благодарение на интернет мога да участвам във вашия конкурс.

Участва в конкурса "Аз и интернет"



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град