спорт

Начало | спорт | Ски обучение за деца и учащи се от столицата

Ски обучение за деца и учащи се от столицата

Аз детето | 2008-01-16

София, като уникално съчетание на град и планина, предлага много възможности за спортни занимания през зимата. Най-предпочитани сред тях са занимания и обучение в специализираните ски и сноуборд училища.

Едно от петте големи училища, член на сдруженията “Българско ски училище” и на “Витошки ски и сноуборд училища”, както и на Българската федерация по ски е ски и сноуборд училище “Мачирски” – Витоша, чиято дейност е насочена към подрастващи и учащи се. В него работят квалифицирани треньори и учители, с богат опит в работата с начинаещи и напреднали. По отношение на условия, методика и екипировка, училището е водещо – не само в София, а и в страната. За да ангажира повече деца и ги приобщи към красотата и разнообразието на природата, училището работи по специално изготвени програми, съобразени с възрастовите особености и интереси на децата и учащите се.

За сезон 2008 г., училище “Мачирски” предлага и специални условия, насочени към безплатно обучение на деца в неравностойно социално положение и от домовете за сираци.



Коментари
2 коментара

РЕНИ КОСТАДИНОВА, 8 г.,

Публикувано на 23.10.2008

АЗ ИГРАЯ ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА.ДА ИГРАЕШ ГИМНАСТИКА Е СТРАХОТНО АКО ИСКАТЕСЕ ЗАПИШЕТЕ.МАЛКИТЕ СА ОТ 5 ЧАСА А ГОЛЕМИТЕ СА ОТ 3ЧАСА.

Савелина , ,

Публикувано на 01.02.2009

Здравейте! Имам близнаци на 15 год. Искам да ги запиша на ски-училище през пролетната ваканция. Предлагате ли обучение за начинаещи в такава възраст? Ккави са условията? Благодаря за отговора! Кънчева

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град