малък готвач

Начало | малък готвач | Плодов десерт с крема сирене

Плодов десерт с крема сирене

Виолета Шейтанова | 2013-11-10

Плодов десерт с крема сирене

Продукти:
1 кутийка крема сирене
2 с. л. заквасена сметана
3 с. л. кисело мляко
300 г горски плодове по избор
2 с. л. пудра захар

Приготвяне:
Може да приготвите десерта с крема сирене „Филаделфия“, както със замразени горски плодове, така и с пресни – според вашите предпочитания и сезона.
Единственото, което трябва да направите е да загреете тиган, в който да сложите около 300 грама от плодовете, като към тях добавите 3-4 супени лъжици захар. Разбърквайте периодично докато плодовете се сгъстят.

През това време смесете крема сиренето (1 кутийка от 175 грама) с 2 с. л. заквасена сметана и 3 с. л. кисело мляко. Добавете към сместа 2 с. л. пудра захар (ако желаете десертът да е по-сладък прибавете още) и разбъркайте добре. След като плодовете изстинат ги прибавете към сместа с крема сирене и разбъркайте.

Сервирайте плодовия десерт с крема сирене веднага или охладен – по ваше желание.

Опитайте още:
Микс от плодове „Beach“
Плодови шишчета
Крем "Коко"
Шарени плодови шишчета за парти



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град