покани

Начало | покани | Пет концерта от „деца за деца“ събират малки и големи любители на музиката в София

Пет концерта от „деца за деца“ събират малки и големи любители на музиката в София

Аз детето | 2018-05-14

Пет концерта от „деца за деца“ събират малки и големи любители на музиката в София

Основното мото на Мюзик Плей винаги е било „Талантливите хора са национално богатство и ние търсим възможности да ги открием и подкрепим още в най-ранна възраст“, именно поради тази причина в края на май месец те организират серия безплатни концерти „От деца за деца“, в които учениците им ще зарадват хората.

Пет дати, пет различни места, пет различни събития в рамките на само две седмици. Всичко започва на 20 май 2018 г. с втората част на „Как работи театърът 2“ в театър София, където младите музиканти, точно в 13:30 ч., ще бъдат и водещи и изпълнители на едно изключително музикално приключение.

По случай празника, на 24 май 2018 г., групата за напреднали ФОРТЕ са подготвили специален концерт, който ще се състои в Мраморното фоайе на Столична библиотека от 16:00 ч.

На 26 май 2018 г., за поредна година, ще бъде озвучен Литературен клуб „Перото“, където от 16:00 ч. ще бъдат чути всички ученици на Мюзик Плей от „Индивидуални уроци“, „Малък музикант“ и „Ноти по пантофи“.

Концертите „От деца за деца“ продължават на следващия ден, 27 май 2018 г., когато в 14:00 ч. музикалната магия ще бъде пренесена и изживяна във Френски институт в България с помощта на учениците от Съботно и Неделно Музикално училище.

Всяка година през лятото екипът на Мюзик Плей се старае да реализира колкото се може повече музикални ателиета на открито в градска среда, по време на които всеки може да посвири на музикалните инструменти. Именно затова серията концерти „От деца за деца“ ще завърши с участие на МиниАртФест на 3 юни от 17:00 ч. (открита сцена на One More Cinema, парк НДК), Малките музиканти от различните предишни концерти се събират за едно последно изпълнение преди лятната ваканция.

Снимка: организаторите



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град