покани

Начало | покани | Концерт „Различни, но заедно“ на 24 април в София

Концерт „Различни, но заедно“ на 24 април в София

Аз детето | 2018-04-23

Концерт „Различни, но заедно“ на 24 април в София

p> За десети пореден път в София ще се състои концертът „Различни, но заедно“. На него деца от различни етноси и социални групи имат възможност да покажат на сцената своите таланти. Концертът се провежда по инициатива на Артцентър „Карнолски“ и ще бъде на 24 април 2018 г. от 19:30 часа. Мястото на провеждането му е в залата на Руския културно-информационен център. Ще има богата музикална и танцова програма.

Концертът „Различни, но заедно“ се провежда под патронажа на Йорданка Фандъкова – кмет на Столична община и със съдействието на Министерството на образованието и науката, Столична община, Регионалния инспекторат по образование – град София, Дирекция „Образование“ към Столична община, Община „Оборище“, Синдиката на българските учители и БМЧК.

В събитието активно участват деца в неравностойно положение, както пеейки и танцувайки, така и подкрепяйки своите приятели на сцената. На церемонията „Различни, но заедно“ се връчват почетните знаци „Сърцето на София“ и „Сърцето на България“, които се присъждат на изявени дейци от сферата на изкуството, културата, образованието, спорта, науката, заслужили признание с творческата и обществената си дейност в полза на развитието на столицата и детските и младежките дейности в нея, като целта е техните постижения да бъдат популяризирани, поощрени, и да послужат за пример за подражание от страна на младите хора в София и България.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град