любими герои

Начало | любими герои | „Пес патрул“ – новите спасители на света

„Пес патрул“ – новите спасители на света

Аз детето | 2016-11-15

„Пес патрул“ – новите спасители на света

„Този сериал е невероятен: забавен и интересен, обичам го! – това несъмнено ще каже всеки един от вас, когато се докосне до света на „Пес патрул“. Знаем, че има прекалено много детски филмчета за кучета с интересни възможности. Всеки помни Болтсуперкучето, говорещия любимец на семейство Дженингс – кучето Стан, което дори си има собствен блог, никой от нас няма да забрави Випо, кучето, което обикаля по света. Тази седмица обаче ще се сдобием с още куп нови четириноги любимци, които ще ви покажат, че кучетата, освен забавни и интересни, са мили, смели и благородни. Чували ли сте някога за знаменитата група от кучета „Пес патрул“? Вашите връстници от много страни са чували за тях и много ги харесват, убедени са, че несъмнено и вие ще ги харесате още в първия момент.

„Пес патрул“ (2013) е дело на британския телевизионен сценарист и продуцент Кийт Чапман. Анимационният сериал е спечелил не само сърцата на децата с вълнуващите си сюжети, но и много ТВ награди в Канада в различни категории. Героите на патрула са цветни, интересни и обещават много приключения. Всеки ще иска да е на мястото на Райдър, обикновено момче, което ръководи група от смели кученца, чиято мисия е да помагат на всеки, който има нужда от каквато и да е помощ. Излишно е да ви казваме, че животът на Райдър е едно голямо приключение. Това талантливо, мило и интелигентно момче винаги е готово да помогне на всеки и това е така откакто се помни. А неговите помощници са още по-уникални. Всички заедно защитават обществото по крайбрежието на Приключенски залив.

Всеки един член на отряда на „Пес патрул“ помага в мисиите със специални умения, базирани на реални професии – така за обществения ред следи Чейс, който носи отговорностите на полицейски служител, а Маршал е надеждният пожарникар. Заедно те могат да спасят и целия свят и всеки ден правят малки и големи дела: от свалянето на малко коте от високо дърво до освобождаването на цял влак изпод огромно свлачище – винаги можем да разчитаме на „Пес патрула“. Той е нещо като Супермен, Батман и Спайдърмен взети заедно или пък групата на „Отмъстителите“ само че ако членовете ѝ бяха кучета и едно обикновено хлапе. Това са те, кучетата „Отмъстители“, както обичаме да ги наричаме ние:

Зак Радйр е способен да намери решение на всяка непредвидена ситуация и преди всичко той има много добри технически познания. Научава новите неща много бързо и знае как да действа във всяка ситуация.

Да спасява обществото на Приключенския залив му помагат:

Чейс – малкият представител на немските овчарки, който е едно доста благоразумно куче и отдавна вече е заслужил полицейската си униформа и значка.

Маршал – бързият и жизнерадостен далматинец, често попада в смешни ситуации, защото лесно се разсейва, но пък може да ви отърве от всеки малък или голям пожар.

Скай – единственото момиче в отряда, която е родена, за да лети, нищо че е куче и дори има свой малък специален хеликоптер, с който може да спаси всичко – от коте на дърво до човек на най-високия връх на планината.

Ръбъл – на пръв поглед строг английски булдог, който познава всяка сграда и тухла и може да ви покаже някой и друг трик със скейтборд.

Роки – изобретателно малко куче, което носи в себе си хиляди полезни джаджи за всяка ситуация.

Зума – необикновен лабрадор, който извършва всякакви спасителни операции по вода – в язовири, водопади, реки и морета, където и да закъсате, Зума ще дойде и ще ви спаси.

Всеки, който обича страшните и напрегнати истории с хубав край, ще заобича и сериала „Пес патрул“. Освен това той ще ви запознае и с различните професии, като пожарникар, полицай, горски спасител и ще ви научи какво голямо значение имат приятелството и работата в екип. Гледайте интересните истории и спасителни приключения на вече любимия ни патрул всеки уикенд в 7:25 часа по Bulgaria ON AIR.



Коментари
15 коментара

златина стоянова, 7 г.,

Публикувано на 31.12.2016

върха

Иза , 11 г.,

Публикувано на 06.01.2017

Много сладки кученца осибенно (СКАЙ):-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

деница радовенска, 10 г.,

Публикувано на 28.01.2017

еее яко

Александра Ованесова , 10 г.,

Публикувано на 20.11.2017

Аз много харесвам Скайпа.

Ивайла Христова, 11 г.,

Публикувано на 26.08.2018

Това сериалче е много интересно за брат ми винаги го гледа в захлас , а и аз понякога се заглеждам в него и е интересно и научава малките деца които го гледат на много неща!!!

Мирослава Росенова, 10 г.,

Публикувано на 15.09.2018

Аз много обичам тези кученца особено Маршъл

Калоян Георгиев, 11 г.,

Публикувано на 05.12.2018

Скай е само моя

Татяна Латева, 10год г.,

Публикувано на 17.12.2018

Много е яко!!!

Павела Синкова, 12 г.,

Публикувано на 16.03.2019

Всички кученца ги биват да разсмиват, но най-добър по смеха е...Маршал!!! Да ви кажа една тайна...може би всички кученца са озвучени от жени?!

Александра Ангелова, 8г. г.,

Публикувано на 19.06.2019

Много обичам Пес Патрул .Защото спасяват приятели в беда и много яка база имат.❤❤❤

Хиляди Дори, 12 г.,

Публикувано на 24.07.2019

Всо ми е едно. Искам да хипнотизирам Скай и тя да ми служи вечно.

Ивет Ивайлова, 11 г.,

Публикувано на 08.11.2019

А къде пише за кученцето Еверест?

Бела , 11 г.,

Публикувано на 25.05.2021

Скай, Еверест и Зума са ми любимите кученца. Въпреки че съм голяма все още ми харесва филмчето. До редакцията: Кое Ви е любимото кученце?
От редакцията: Не можем да решим така лесно, но може би Скай...

Ради Петров , 8г. г.,

Публикувано на 05.07.2022

Пес Патрул е супер

Радослав Петров , 8г. г.,

Публикувано на 05.07.2022

харесвам всички кученца

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град