любими герои

Начало | любими герои | „Пес патрул“ – новите спасители на света

„Пес патрул“ – новите спасители на света

Аз детето | 2016-11-15

„Пес патрул“ – новите спасители на света

„Този сериал е невероятен: забавен и интересен, обичам го! – това несъмнено ще каже всеки един от вас, когато се докосне до света на „Пес патрул“. Знаем, че има прекалено много детски филмчета за кучета с интересни възможности. Всеки помни Болтсуперкучето, говорещия любимец на семейство Дженингс – кучето Стан, което дори си има собствен блог, никой от нас няма да забрави Випо, кучето, което обикаля по света. Тази седмица обаче ще се сдобием с още куп нови четириноги любимци, които ще ви покажат, че кучетата, освен забавни и интересни, са мили, смели и благородни. Чували ли сте някога за знаменитата група от кучета „Пес патрул“? Вашите връстници от много страни са чували за тях и много ги харесват, убедени са, че несъмнено и вие ще ги харесате още в първия момент.

„Пес патрул“ (2013) е дело на британския телевизионен сценарист и продуцент Кийт Чапман. Анимационният сериал е спечелил не само сърцата на децата с вълнуващите си сюжети, но и много ТВ награди в Канада в различни категории. Героите на патрула са цветни, интересни и обещават много приключения. Всеки ще иска да е на мястото на Райдър, обикновено момче, което ръководи група от смели кученца, чиято мисия е да помагат на всеки, който има нужда от каквато и да е помощ. Излишно е да ви казваме, че животът на Райдър е едно голямо приключение. Това талантливо, мило и интелигентно момче винаги е готово да помогне на всеки и това е така откакто се помни. А неговите помощници са още по-уникални. Всички заедно защитават обществото по крайбрежието на Приключенски залив.

Всеки един член на отряда на „Пес патрул“ помага в мисиите със специални умения, базирани на реални професии – така за обществения ред следи Чейс, който носи отговорностите на полицейски служител, а Маршал е надеждният пожарникар. Заедно те могат да спасят и целия свят и всеки ден правят малки и големи дела: от свалянето на малко коте от високо дърво до освобождаването на цял влак изпод огромно свлачище – винаги можем да разчитаме на „Пес патрула“. Той е нещо като Супермен, Батман и Спайдърмен взети заедно или пък групата на „Отмъстителите“ само че ако членовете ѝ бяха кучета и едно обикновено хлапе. Това са те, кучетата „Отмъстители“, както обичаме да ги наричаме ние:

Зак Радйр е способен да намери решение на всяка непредвидена ситуация и преди всичко той има много добри технически познания. Научава новите неща много бързо и знае как да действа във всяка ситуация.

Да спасява обществото на Приключенския залив му помагат:

Чейс – малкият представител на немските овчарки, който е едно доста благоразумно куче и отдавна вече е заслужил полицейската си униформа и значка.

Маршал – бързият и жизнерадостен далматинец, често попада в смешни ситуации, защото лесно се разсейва, но пък може да ви отърве от всеки малък или голям пожар.

Скай – единственото момиче в отряда, която е родена, за да лети, нищо че е куче и дори има свой малък специален хеликоптер, с който може да спаси всичко – от коте на дърво до човек на най-високия връх на планината.

Ръбъл – на пръв поглед строг английски булдог, който познава всяка сграда и тухла и може да ви покаже някой и друг трик със скейтборд.

Роки – изобретателно малко куче, което носи в себе си хиляди полезни джаджи за всяка ситуация.

Зума – необикновен лабрадор, който извършва всякакви спасителни операции по вода – в язовири, водопади, реки и морета, където и да закъсате, Зума ще дойде и ще ви спаси.

Всеки, който обича страшните и напрегнати истории с хубав край, ще заобича и сериала „Пес патрул“. Освен това той ще ви запознае и с различните професии, като пожарникар, полицай, горски спасител и ще ви научи какво голямо значение имат приятелството и работата в екип. Гледайте интересните истории и спасителни приключения на вече любимия ни патрул всеки уикенд в 7:25 часа по Bulgaria ON AIR.Коментари
4 коментара

златина стоянова, 7 г.,

Публикувано на 31.12.2016

върха

Иза , 11 г.,

Публикувано на 06.01.2017

Много сладки кученца осибенно (СКАЙ):-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

деница радовенска, 10 г.,

Публикувано на 28.01.2017

еее яко

Александра Ованесова , 10 г.,

Публикувано на 20.11.2017

Аз много харесвам Скайпа.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град