покани

Начало | покани | Първи национален маратон на спортните бонбони в София

Първи национален маратон на спортните бонбони в София

Аз детето | 2011-09-16

Първи национален маратон на спортните бонбони в София

Първи национален маратон на спортните бонбони ще се проведе на 18 септември 2011 г. пред спортна зала „Арена Армеец“ София.

Магнус Скивинг – познатият на всички деца като супергероя Спортакус, пристига отново в София, за да зарадва своите малки почитатели и даде „Старт“ на маратона.

Необходимо е родителите да направят предварителна регистрация за участие на детето си на profilms.bg. Деца без възрастен придружител няма да бъдат допуснати за участие.

Децата, участващи в маратона, ще бъдат разделени на две възрастови групи – от 0 до 7-годишна възраст и над 7-годишна възраст. Малките ще тичат по маршрут, обособен в паркинга на спортна зала „Арена Армеец“ София.
Децата с възраст над седем години пък ще бъдат построени и ще тичат по маршрут на бул.“Асен Йорданов“ между „Площад на авиацията“ и бул.“Шипченски проход“.

След края на маратона всички желаещи почитатели на Спортакус ще имат възможност да вземат автограф от него и да се снимат за спомен на подходящо за това място. Водещи на събитието ще бъдат кака Лара и радиоводещият Симеон Колев, които ще забавляват децата със забавни игри. За първи път на български език ще бъдат изпети песните от детския сериал „Мързелград“, а малчуганите ще получат спортни бонбони и подаръци.

Вижте още:
Спортакус за детските мечти
Спортакус за Мързел град
Спортакус за това какво да ядеш
Спортакус за тренировките
Спортакус за спорта



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град