покани

Начало | покани | Рисуване, оригами, фокуси, спектакли и много други забавления на „Детски панаир“ в София

Рисуване, оригами, фокуси, спектакли и много други забавления на „Детски панаир“ в София

Аз детето | 2011-09-15

Рисуване, оригами, фокуси, спектакли и много други забавления на „Детски панаир“ в София

На 17 септември 2011 г. (събота), от 10 до 18:30 ч., в Градската градина пред Народен театър „Иван Вазов“ ще се проведе „Детски панаир“.

В програмата са предвидени ателиета (рисуване, готвене с Ути Бъчваров, оригами, йога, детски прожекции, хвърчила, народни танци, млад археолог, фокуси и други) и спектакли (куклен театър, спектакъла „Червената шапчица“ на театър „Възраждане“, детски песни, изпълнения на оркестър „Карандила Джуниър“ и детска вокално-театрална формация „Таласъмче“) със свободен достъп за деца.

Освен това на същия ден празничен ретротрамвай ще пътува по маршрут от пл. „Възраждане“ – пл. „Журналист“, във времето от 14 до 18 ч. Пътниците ще се забавляват с музикалните изпълнения на живо на „Дикси Бойс Бенд“. А воден парк ще се разположи около езерото „Ариана“ в Борисовата градина, организиран от „Софийска вода“. „Водно училище“, „Водата в София“ и „Водни игри“ ще разкрият интересни факти за водата, опазването и използването й. Арт-инсталация ще покаже пътя на водата в София.

Панаирът ще продължи и на 18 септември – неделя.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град