Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Новият детски сериал „Невероятният свят на Гъмбол“ започва да се излъчва от днес

Новият детски сериал „Невероятният свят на Гъмбол“ започва да се излъчва от днес

Аз детето | 2012-04-01

Новият детски сериал „Невероятният свят на Гъмбол“ започва да се излъчва от днес

Очакваният с нетърпение най-нов сериал на Cartoon Network, „Невероятният свят на Гъмбол“, носител на наградата BAFTA, започва излъчването си в България на 1 април 2012 г.!

Премиерата му в България е на 1 април от 9.30 ч. по Cartoon Network и след това всяка сряда от 18.30 ч.

От първото си излъчване през май 2011, шоуто е спечелило две награди BAFTA, една Crystal Award от Международния фестивал за анимация в Анеси, една Annie Award от фестивала в Los Angeles и две награди от Международния фестивал за анимация Kidscreen, който се проведе в Ню Йорк на 9 февруари.

Създадена от Бен Бокеле и отличения от BAFTA (Британска Академия за филмово и телевизионно изкуство) Мик Грейвс, който е режисьор на сериала, тази комедийна анимация от 36 11-минутни серии използва неповторима комбинация от 2D и 3D анимация на фона на живо заснети декори и фонове.

„Невероятният свят на Гъмбол“ е анимиран телевизионен сериал, проследяващ неудачите на семейство Уотерсън – обикновено семейство от необикновения град Елмор. Както животът на повечето семейства, така и животът на семейство Уотерсън е доста хаотичен. Ричард,16-метров заек и баща домошар, се занимава с всичко друго, но не и с работа. Като всеки татко, неговият дом е неговата крепост, но в този случай крепостта е в ръцете на Мама. Никол е усилно трудеща се майка, която се опитва да издържа семейството си и е пример за идеалната майка (като изключим малкия проблем с неумението й да потиска гнева си). Анаис е най-умната в семейството, 4-годишно зайче с гениален ум, което никой не слуша, а и кой ли се вслушва в думите на едно детенце? Дарвин е златна рибка, на която порастват крачка и се превръща в член на семейството.

В центъра на всичко това виждаме Гъмбол, едно пълно с енергия 12-годишно момче, склонно да опита от всичко: например да спи на земята, докато един робот се опитва да открадне самоличността му, или пък да се облече като клакьорка и да прави шпагати, за да впечатли момичето на мечтите си – Пени фъстъчката (с еленови рогца). Непоправимият оптимизъм на Гъмбол компенсира очарователната му глуповатост, често ставаща причина безкрайните му неудачи буквално да „избухват“ зрелищно в лицето му. Каквото и да му се случи, той веднага се изправя на крака, макар че единственото, което научава от грешките си е как да сгреши отново.

Елмор е средностатистическо американско градче и дом на цяло съзвездие забавни и неповторими герои, сред които са съучениците на Гъмбол и Дарвин: Тина Ти Рекс (побойничката на училището); Кари – Емото (въплъщение на депресиран призрак): Джо Банана (палячото на класа), който се присмива над всички и обича сам да бели корите си; тяхната учителка Г-ца Примат, преподаваща на второкласници вече 300 000 години и Директор Браун (голям космат плужек, влюбен в Г-ца Примат).

За разлика от повечето други анимации, гласовете, озвучаващи децата герои в сериала са на истински деца. Децата актьори добавят допълнително очарование и неподправена спонтанност в шоуто.

От понеделник очаквайте и специален конкурс на Az-deteto.bg, в който можете да спечелите оригинални награди от филма.



Коментари
13 коментара

петя николова, 8 г.,

Публикувано на 18.06.2012

този филм е страхотен

Габи , ,

Публикувано на 16.09.2012

филмчето е страхотно,но за жалост успях да гледам само 1 епизод

Дария Петрова, 8 г.,

Публикувано на 18.11.2012

Аз много харесах този филм защото е интересен е по някога страшен

bojko8 djendov, 10 г.,

Публикувано на 09.12.2012

az haresvam seriala zaridi Darwin

aha mapna, 7 г.,

Публикувано на 14.04.2013

tozn wnlm mn e lobnmna

Ванеса Камбурова, 9 г.,

Публикувано на 19.11.2013

Много е хубав този филм

самуил тончев, 8 г.,

Публикувано на 28.06.2015

Този филм е много хубав.Най-харесания филм за 2015 .Гледал съм всички епизоди

Катрин Александрова, 11 г.,

Публикувано на 18.10.2015

Великолепен филм!

сеси ажмедова, 9 г.,

Публикувано на 22.03.2016

много готино децко моето любимо децко дори и тате го гледа и се смее бих казала че сам голама почитателка на това супер чко децко и аз казвам ако не спечела тефтерите писалката нама да очаствам в тези састезаниа

даная , 10 г.,

Публикувано на 08.02.2017

гледам го с мама, брат ми, татко, а като поканя приятели, гледаме само това! ☺

дейвид , ,

Публикувано на 08.02.2017

пише се детско а недеЦко!!!@

Мария Петрова, 9 г.,

Публикувано на 21.09.2018

Аз много харесвам този филм, защото е супер забавен. Моите любими герои са Гъмбол и Дарвин.

Петьо , 9 г.,

Публикувано на 22.01.2023

Това е моят любим филм! Много е интересен.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град