спорт

Начало | спорт | На 7 ноември в Габрово ще се проведе 4-тото национално първенство по Шотокан Карате До

На 7 ноември в Габрово ще се проведе 4-тото национално първенство по Шотокан Карате До

Петър Чернокожев, 7 г., Габрово | 2009-10-30

Поради обявената в цяла Габровска област грипна епидемия от 3-ти ноември 2009 г. се ограничават масовите прояви, а Републиканското първенство по карате, което беше обявено за 7-ми ноември се отлага за неопределено време. Очаквайте от мен репортаж за моя клуб ,,Янтра".   

*******

Здравейте,
Пише Ви Петър Чернокожев - ученик от втори "а" клас при ОУ "Христо Ботев" - град Габрово. Вече втора година тренирам карате стил Шотокан в спортен клуб "Янтра" с инструктор сенсей Владимир Вътев. Дойде и моето време  не само да напиша първия си спортен репортаж, но и да го набера и изпратя сам от домашния ни компютър. За  това съм много благодарен на баща ми, който ме научи да набирам текстове и на майка ми, която ме подготви отлично по български език и литература.

На 7 ноември 2009 година в моя роден град Габрово, който е столица на хумора и сатирата в България, ще се проведе 4-тото  национално първенство по Шотокан Карате  До. Състезанието ще започне от 10 часа в Спортна зала "Орловец". Най-малките състезатели са от група А (6-7 годишна възраст). Участниците ще се състезават в две дисциплини ката и кумите. Победителите ще получат дипломи и медали за завоювано индивидуално 1, 2 и 3-то място.
Очаквайте  и следващ репортаж от мен в деня на състезанието. С нетърпение очаквам този ден не само като спортен репортер, но и като млад каратист на първото си републиканско състезание.

Участва в конкурса "Спортни репортери"



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град