спорт

Начало | спорт | На 4 октомври в Бургас се проведе държавното първенство по кик бокс за купа “България”

На 4 октомври в Бургас се проведе държавното първенство по кик бокс за купа “България”

Девора Милчева, 13 г., Каварна | 2009-11-03

Здравейте!
Сърдечни поздрави от рок-столицата на България гр. Каварна и от мен Девора Милчева. Страхотна тема сте избрали, сърдечно благодаря на екипа Ви!

Както знаете, аз много отдавна съм Ви писала за спортни събития в Каварна, аз страшно много обичам спорта и то всякакъв вид. Има ли мероприятия спортни, аз и моите приятелки сме там. Обичам обаче най-много кик бокс, но ходя и на футбол, абе с една дума обичам си спорта както писах по горе.

Сега бих искала да Ви разкажа нещо много интересно за нашите състезатели от СК “Ринг” Каварна.

Държавното първенство по кик бокс и купа “България” за мъже и жени в стиловете К-1, лоу и кик лайт контакт се проведе на 4.10.2009 г. в Бургас. Там бе извършена и селекция за националния отбор – мъже и жени, за световното първенство по кик бокс в същите стилове, което ще се състои от 20-26 октомври в Австрия. СК “Ринг” участва с четирима състезатели. В категория до 67 кг Мартин Йорданов в стил лоу кик зае първо място и бе определен за влизане в националния отбор в същият стил и категория. Енчо Греков в стил лоу кик, категория 71 кг зае трето място, а Петър Маринов в стил лайт контакт категория до 69 кг – второ място. Вили Марчева не бе допусната за участие при жените, защото съотносителността и й е към група девойки мл. възраст.

От 30 окт. до 01.11 в нашият град имаше и първенство по кик бокс и купа “Добротица” в стилове фул контакт, аеро кик бокс и музикални форми и девойки мл. и старша възраст. Тук се извърши и селекцията за националния отбор в стил фул контакт за Световното във Франция през ноември т. г., разказа ни треньорът Демиров.

Участва в конкурса “Спортни репортери”



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град