интересно

Начало | интересно | Мики Маус и останалите приказни герои отново в България

Мики Маус и останалите приказни герои отново в България

Аз детето | 2008-12-18

Мики Маус и останалите приказни герои отново в България

Промяна на датите за “Вълшебствата на Мики Маус”

Любимите герои на Дисни и професионални илюзионисти застават заедно на сцената, за да придадат ново значение на Магията на Дисни и да покажат на децата и техните родители, че вълшебствата са около нас и трябва само да се научим да ги виждаме.
Новото представление на Дисни Лайв на продуцентите на спектакъла  “Рожденият ден на Мечо Пух”,  Фелд Ентъртейнмънт, “Вълшебствата на Мики Маус” извиква познати и обичани сцени от филмите на Дисни пред очите ви: дрипите на Пепеляшка се превръщат в прекрасна рокля за секунда, принцеса Жасмин от приказката за “Аладин и вълшебната лампа” се носи из въздуха, а омагьосаните танцуващи метли от филма “Фантазия” помагат на Мини да изчисти своите обувки. Големият вълшебник Мики Маус прави невероятни фокуси с кръстницата на Пепеляшка, Лудият Шапкар от “Алиса в страната на чудесата” и професионалните илюзионисти Брад Рос и Фред Муур. Вълшебното пътуване е завършено с появата на принцесите на Дисни Бел и Снежанка  и с приятелите на Мики  Маус- Мини Маус, Доналд, Дейзи и Гууфи.
“Това уникално по рода си шоу помага на родителите и децата да търсят вълшебството навсякъде”, казва Кенет Фелд, продуцентът на незабравимите представления Дисни Лайв!, “Ние отвеждаме зрителите на едно вълнуващо пътешествие с героите на Дисни, от което те научават, че могат да търсят вълшебството у тях самите, както и във всичко, което ги заобикаля.”
С любимите песни от филмите на Дисни принцесите Пепеляшка, Бел, Жасмин и Снежанка, както и приятелите на Мики Маус приобщават детската публика още в самото начало на спектакъла.
“ С всяко представление се стараем да надминем очакванията на публиката,” заявява режисьорът Джери Билик. “С непредставимите възможности на илюзионисткото изкуство ние можем да заведем публиката там, където никой от зрителите не си е представял.”
Илюзионистът Брад Рос освен, че представя незабравимо шоу, активно включва като свои помощници деца от публиката и така ги прави преки участници в осъществяването на вълшебствата.
Независимо дали са на сцената или по местата си, децата съпреживяват вълшебствата в “Дисни Лайв! Вълшебствата на Мики Маус” и ги носят в сърцата си за винаги.

Любими приказни герои от филмите на Дисни и първокласни илюзионисти в едно необикновено представление на Дисни Лайв наречено “Вълшебствата на Мики Маус”
очаквайте на 18-ти, 19-ти и 20-ти април 2009, зала 1 на НДК

Билетите за петте спектакъла “Дисни Лайв! Вълшебствата на Мики Маус” са вече в продажба.



Коментари
2 коментара

Жанет Андонова, 8 г.,

Публикувано на 11.03.2009

Не си падам по мики маус.Така че не ми е много интересно.

АСЛИ ТАНДОГАН, 11 г.,

Публикувано на 18.11.2009

не обиждай сладичките животинки!!!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град