интересно

Начало | интересно | Магьосници от целия свят – обединявайте се! Играта „Harry Potter: Wizards Unite“ стартира този петък!

Магьосници от целия свят – обединявайте се! Играта „Harry Potter: Wizards Unite“ стартира този петък!

Аз детето | 2019-06-19

Магьосници от целия свят – обединявайте се! Играта „Harry Potter: Wizards Unite“ стартира този петък!

Книгите за Хари Потър, както и филмите отдавна вече може и да са потънали в историята на човечеството и дори според някои от вас да са много стари (все пак първата книга излезе през 1992 година), но това въобще не означава, че с магията е свършено. Тя винаги ще съществува. Това, което Хари, Рон, Уизли, Хърмаяни и дори Драко и всички останали създадоха, това, което Дж. К. Роулинг създаде като че ли завинаги ще забавлява децата и ще ги очарова. И не само децата – кой пък не познава някой луд фен на Хари Потър с възраст над 2 и още една цифра след нея?

Защо ви казваме всичко това ли – много просто и още по-вълнуващо. Този петък излиза мобилна игра наречена „Harry Potter: Wizards Unite“, която ще е по-вълнуваща от всички подобни до момента. Представете си само – както си се разхождате в парка и телефонът ви издава сигнал, взимате го, включвате камерата и виждате как Рон стои пред вас и весело яде шоколадова жаба... Да, това ще е възможно, защото „Harry Potter: Wizards Unite“ ще бъде реална игра, нещо като „Pokemon GO“, но много по-хубава и ще бъде свързана пряко с реалността. За разлика от покемоните обаче този път няма да ни се налага да се разхождаме насам и натам като луди, вперили поглед в телефоните си. Този път ще събираме магически животни, ще учим заклинания и ще се бием с Онзи-който-не-бива-да-се-назовава. Както вече казахме това е мобилна игра, което означава, че ще е само за смартфони, които ще вкарват магически анимации в камерата и вие ще можете да ги виждате в реалния свят. При включена игра и интернет телефонът от време на време ще ви дава сигнал да го вземете и да отворите камерата си. При този сигнал означава, че сте намерили нещо магическо или ще „учите“ ново заклинание. Този път обаче няма да търсите определени места – играта ще ги намира сами, докато се разхождате в парка или просто сте навън.

След като съберете достатъчно магически „неща“ ще можете да се биете с най-злия от всички, с други играчи, както и с всички злодеи от книгите и филмите за Хари Потър. Ще можете дори да се съюзявате с играчи от целия свят, за една хубава битка със змии, Смъртожадни и други страшни създания. Разбира се всичко това отново през камерата на телефона и с много, много магически ефекти. Така че вече нямаме търпение, а вие?



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град